Sosyalde arama yaparken 3 harf ve altındaki kelimeler yazdığımızda hata ile karşılaşıyoruz. Çok kez bununla ilgili sorun yaşadım. Daha önce konu dışında benzer bir başlık açmıştım lakin öneri niteliğinde değildi. Yanlış hatırlamıyorsam yeni sunucuya geçince eklenti değiştirilecekti. Not alınması için bu kategoride de açmak istedim.
Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
O zaman biri "a" harfini aratır ve forumun neredeyse tamamı arama sonucu olarak çıkar.
Bu harf sınırının iyi sebepleri var, bu yüzden değiştiremeyiz.
- Makaleler
- 7
Bahsi geçen özellik ElasticSearch ile ancak eklenebilir ve daha detaylı sonuçlandırmaya sahip aratma özelliğini yeni sunucuya geçtiğimizde ancak aktifleştirebiliriz. ElasticSearch olmadan bu özelliği eklemek ancak bize yük olacaktır. Bu da zamanla gelecektir. Örneğin aşağıda yer alan öneri de zamanla gelecek:
techolay.net
Uygulandı: "Benzer konular" kısmı gelsin
Konuların altında Technopat'ta olduğu gibi mevcut konuya benzer konular gösterilebilir.
Sosyalde arama yaparken 3 harf ve altındaki kelimeler yazdığımızda hata ile karşılaşıyoruz. Çok kez bununla ilgili sorun yaşadım. Daha önce konu dışında benzer bir başlık açmıştım lakin öneri niteliğinde değildi. Yanlış hatırlamıyorsam yeni sunucuya geçince eklenti değiştirilecekti. Not alınması için bu kategoride de açmak istedim.
Eki Görüntüle 21084
Mantıklı öneri katılıyorum.
Tam olarak nesi yanlış? Zaten arayan kişi bunu bilerek yapıyordur.O zaman biri "a" harfini aratır ve forumun neredeyse tamamı arama sonucu olarak çıkar.
ElasticSearch ile aşağıdaki kadının 3 ortak noktasını bulunuz:Bahsi geçen özellik ElasticSearch ile ancak eklenebilir ve daha detaylı sonuçlandırmaya sahip aratma özelliğini yeni sunucuya geçtiğimizde ancak aktifleştirebiliriz. ElasticSearch olmadan bu özelliği eklemek ancak bize yük olacaktır. Bu da zamanla gelecektir. Örneğin aşağıda yer alan öneri de zamanla gelecek:
Uygulandı: "Benzer konular" kısmı gelsin
Konuların altında Technopat'ta olduğu gibi mevcut konuya benzer konular gösterilebilir.techolay.net
Bir kullanıcı a harfini aratırsa eline bir şey geçmez ama gerçekten önemli bir şeyi aratırken sınıra takılırsa o zaman pek hoş olmaz. Örneğin telefon alacağım S21, M34 gibi modelleri aratıyorum lakin hop karşıma sınırlama çıkıyor, telefon gibi pek çok örnek verebilirim. Sınırlamanın kalkmasını istemiyorsanız en azından maksimum sınır 2 harf olsun.O zaman biri "a" harfini aratır ve forumun neredeyse tamamı arama sonucu olarak çıkar.
Bir kullanıcı a harfini aratırsa eline bir şey geçmez ama gerçekten önemli bir şeyi aratırken sınıra takılırsa o zaman pek hoş olmaz. Örneğin telefon alacağım S21, M34 gibi modelleri aratıyorum lakin hop karşıma sınırlama çıkıyor, telefon gibi pek çok örnek verebilirim. Sınırlamanın kalkmasını istemiyorsanız en azından maksimum sınır 2 harf olsun.
Bu durum çok saçma derhal kaldırılmalı. S22 yazacağım ve açılmış konuları bulmayacak mı?
Bunu siteye yük olarak görüyorsanız, klasik aramayı belli bir süre kapatıp Google ile site içi aramayı devreye sokabilirsiniz. Ayrıca benzer konular eklentisi de yoracak bir şey değil.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-