Makaleler
3
Yer
Bass tonu arıyor
Kısa bir sayı yazıyorum bu hatayı veriyor

Girdiğiniz kelime(ler) ya çok uzun ya da çok kısa olduğu için aşağıda aramanıza dahil edilemedi

Ondan başka uzun bir sayıyı aratıyorum direkt sayıyı aramadan çıkartıyor.

Kısacası bu kısa kelime olayı bence bir an önce çözülmeli. Arama yaparken çok büyük problem yaratıyor.

Çok kısa yapınca da aramalar sunucuya çok fazla yük bindirebilir. Birçok forumda tek harfle veya çok az kelimeyle arama yapamıyorsunuz.

Limiti kaldırmama rağmen işe yaramamıştı. VDS bu nedenle şart. Yıl sonuna kadar bu sunucuda duracağımız kesin, 2.3 sonrası sunucu yükü artacaktır eminim ki. Tahminlerim yıl sonuna kadar rahatlıkla yetmesi, 2025'e girdikten sonra VDS'e geçince bunu sağlayacağız :thumbsup:

Limiti kaldırmama rağmen işe yaramamıştı. VDS bu nedenle şart. Yıl sonuna kadar bu sunucuda duracağımız kesin, 2.3 sonrası sunucu yükü artacaktır eminim ki. Tahminlerim yıl sonuna kadar rahatlıkla yetmesi, 2025'e girdikten sonra VDS'e geçince bunu sağlayacağız :thumbsup:
Şöyle bir Threadripper. 64 çekirdek, çitle çitle bitmiyor. :) O günleri de görürüz umarım.

Bu yazıyı daha erken görseydim keşke hocam. Boşu boşuna öneri açtım gibi oldu da.

Bu yazıyı daha erken görseydim keşke hocam. Boşu boşuna öneri açtık gibi oldu da.

Gerekeni yaparız, dert etmeyin. Önerileri oluşturmadan önce bunun konusu açılmış mı diye kontrol etmek sizlerin görevi tabii. Buna önem verdiğiniz sürece istediğiniz kadar öneri açın 🙏

Fikri ben verdim gerisi sizde :) Şöyle Technopat'ınki gibi bir roket yakışır buraya. GIF desteği de gelir cillop gibi olur.

Maalesef böyle şeylerin kolay olduğunu zannetmiyorum. Özellikle forum kültürünün biraz geri planda kaldığı dönemde yeni kurulmuş bir teknoloji platformunu zorlar bu tür işlemciler. Hem bence abartmaya da gerek yok. Sırf GİF için o kadar para dökmeye ne gerek var efenim.