Techolay Bad v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaptığın rezilliği mi muhabbet olarak niteliyorsun. Açık bir şekilde etmişsin şu Türkiye'de forumda kaç tane Ulunay var.
İnsan sözünün eri olmalı zora gelince su gibi şekil değiştirmemeli.

Yaptığın rezilliği mi muhabbet olarak niteliyorsun. Açık bir şekilde etmişsin şu Türkiye'de forumda kaç tane Ulunay var.
Valla benim tanidigim bir Ulunay var, o da "Su an ne dinliyorsunuz?" konusunu acan. Herkes oradan taniyordur illa

Orada olsam sence küfür etmeye cesareti olabilir miydi hocam?
Hocam aranızda ki muhabbete karışmayacağım. Sunucunun sahibi ben değilim orada dönen mizahı vb. açıklayabilecek olanda ben değilim. Senin durumu ayrı tutuyorum, orada dönen mesajları yazan insanlar çoğunlukla sanal olsun olmasın arkadaşlar o yüzden o sunucudaki mevzunun komple bizi etkilemesini istemiyorum.

Değiştirmiyorum ona küfür ettim, olay forum dışında oldu.

Bence bana korkak muamelesi yapmak yerine konuşmaları başkalarına atıp kaçan o kişiye korkak muamelesi yapın hocam.

Ne demezsin bayağı titrerdim dostum, mesajları @Jack İşte sana gönderdi biliyorum bunu da göndereceğini bilerek söyledim.

Evet grup da karşı suçlamalar başladı şimdi birbirinizi yiyin. Tanıdığım kimse yok bir Yonga var onu da forumda görüyorum. Yapacağını da sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…