Kapatıldı diyor. Anlamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 9
Uzman
Bilmiyorum.
CyHaN_Atalay 41
Başarılı
Ben anca müsait olabildim de giremiyorum şimdi sanırsam.
Ben anca müsait olabildim de giremiyorum şimdi sanırsam.
Turnuva iptal oldu hocam. Sanırım yetersiz oyuncu sayısı sebebiyle Chess.com otomatik iptal etti.
CyHaN_Atalay 41
Başarılı
Yine son anda başka işim çıktıydı benimTurnuva iptal oldu hocam. Sanırım yetersiz oyuncu sayısı sebebiyle Chess.com otomatik iptal etti.
@CyHaN_Atalay, Ben Lichess üzerinden oynuyorum. Chess.com üzerinden bir grup kurulabiliyor mu bilmiyorum ama ayak uydururum.
Lacan 4
Üstün
- Makaleler
- 82
Arkadaşlar az kişi olduk diye pek bakamadım ama... Chess.com çöktü lan!
Kulüp mantığı var.
CyHaN_Atalay 41
Başarılı
Ben baya yeni başladım sayılırım. Duolingo ve Chess.com üzerinden maç yapıyorum. Lichess'de duymuştum. Açıkçası bana pek fark etmez. Sanırsam bir tek Duolingo da grup veya klan kurma yok orası ayrı.@CyHaN_Atalay, Ben Lichess üzerinden oynuyorum. Chess.com üzerinden bir grup kurulabiliyor mu bilmiyorum ama ayak uydururum.
Hocam kulüp kurabilir misin? Oyun içi para birimi var mıydı bilmiyorum ama varsa destek olmaya çalışırım.Arkadaşlar az kişi olduk diye pek bakamadım ama... Chess.com çöktü lan!
Kulüp mantığı var.
Lacan 4
Üstün
- Makaleler
- 82
Ya kulüp kurmaya gerek yok aslında. Yeterli kişi bulunursa ve çift sayıysa yine turnuva kaydı oluşturulabilir yine. Diamond üyeliğim var zaten. Bu bağlamda desteğe gerek yok, teşekkürler düşüncen için.Hocam kulüp kurabilir misin? Oyun içi para birimi var mıydı bilmiyorum ama varsa destek olmaya çalışırım.
CyHaN_Atalay 41
Başarılı
Rica ederim hocamYa kulüp kurmaya gerek yok aslında. Yeterli kişi bulunursa ve çift sayıysa yine turnuva kaydı oluşturulabilir yine. Diamond üyeliğim var zaten. Bu bağlamda desteğe gerek yok, teşekkürler düşüncen için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Bilgisayar ve çevre bileşenlerinde 250 TL indirim!
- Caner Uncu
-