Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Technopat herhalde. Donanım Arşivi var bir de, aktiflik durumunu bilmiyorum.
Technopat'ta kalıcı banım var ama Donanım Arşivi'ne bakarım bir.Technopat herhalde. Donanım Arşivi var bir de, aktiflik durumunu bilmiyorum.
Technopat'te kalıcı banım var ama donanım arşivine bakarım bir.
Technopat'tan 2 kere kalıcı ban yedim
- Makaleler
- 23
T*chn#pat ve DA forum.
Da forum var buradan da iyi olduğunu düşünüyorum, ayrıca normal olarak çok geniş arşive sahip bir forumdur. Donanım Haber'de var, orası arşiv anlamında en uzun süredir açık olan forumlarda birisi.
Aktiflik konusunda Technopat'ı örnek göstermek isterdim ama sevmiyorum orayı.
Aktiflik konusunda Technopat'ı örnek göstermek isterdim ama sevmiyorum orayı.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Technopat toksik ve ergen arkadaşlarımızla dolu. Donanım Arşivi'de iç bunaltan forum, o kadar çirkin ki kullanırken bunalıyor insan.
Ona bakılırsa benim de en az 7-8 tane VPN ile yeni açtığım hesap vardır hocam, istersem yine açarım ama uğraşmak istemiyorum.Technopat'tan 2 kere kalıcı ban yedimyalnız 2. hesabı açtığımı nasıl fark etmediler şaşırdım valla.
ALCYONEUS
Uzman
Techolay dışında bildiğiniz aktif Türk forum siteleri hangileri? Ne zaman bir foruma girsem aktiflik neredeyse hiç yok. Bu arada bu forumdan şikayetçi değilim, sadece 2. forum olarak bir site arıyorum.
Türk hack team forum var ama orası biraz daha disiplinli bir forum denebilir alımları dönem dönem oluyor kullanıcı adını sebepsiz yere değiştiremiyorsun veya üyelik alman gerekiyor diye biliyorum daha çok yazılımcıların takıldığı yerdir ama güzeldir.
- Makaleler
- 17
Zaten Türkiye'deki aktif teknoloji forumu sayısı bir elin parmağını geçmez. (TurkHackTeam gibi spesifik amaçlı forumlar hariç.)
- Techolay
- Technopat (Her ne kadar buradan sonra tek aktif olduğum forum orası olsa da hem kitlesi çoluk çocuk hem de gerçekten moderasyonla ilgili eksiklikleri var.)
- Donanım Arşivi (Kitlesi toksik, sırf mesaj yazmış olmak için yazan bir sürü insan var.)
- Donanım Haber (Çağ dışı tasarımı yüzünden sevmiyorum.)
- ShiftDelete (Aktifliği tartışılır, yarısı bot hesap. Ayrıca kafana saksı yeme ihtimalini de es geçmemek lazım.
)
Son düzenleyen: Moderatör: