Merhaba dostlar,

İlk üyelerden veya sonradan tanıştığınız üyelerden sevdiğiniz bir üye var mı adam gibi adam dediğiniz bir üye?

Herkesin sevdiği saydığı biri vardır elbet.

Ben başlıyorum her ne kadar yüz yüze görüşmesek @Recep Baltaş hocamı Technopat sitesine üye olduğumdan beridir yakından takip ediyorum, onun sayesinde çok şey öğrendim teknik anlamda. Keşke imkan olsa birlikte çay kahve içmeye vaktimiz olsaydı. :)
@144
@cenazeyebekleriz
@Jack İşte
@kullanıcı311
@Toby Fox
@MasterRei
@Heribert Yavuz
@Stereo.Luigi99
@Violett
@792
@Silinen üye
@Kedicik sempatik biri bence.
@umut
@199
@Eren T.
@29
@Pcbilgilisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,

İlk üyelerden veya sonradan tanıştığınız üyelerden sevdiğiniz bir üye var mı adam gibi adam dediğiniz bir üye?

Herkesin sevdiği saydığı biri vardır elbet.

Ben başlıyorum her ne kadar yüz yüze görüşmesek @Recep Baltaş hocamı Technopat sitesine üye olduğumdan beridir yakından takip ediyorum, onun sayesinde çok şey öğrendim teknik anlamda. Keşke imkan olsa birlikte çay kahve içmeye vaktimiz olsaydı. :)
Fazla tanışıklığımız yok fakat @Emile A239 @3881 @sbbo @Oreki ♥️🌹.

Son düzenleme:

Yok, kalsın beee.

1710965893037.webp

Yazdıklarını okumaktan keyif aldığım 👌bilgi birikimini paylaştığını düşündüğüm, aklıma gelen üyeler;

@ADIWN , @BerkayZ87 , @Chef , @Emile A239 , @144 , @Görkem , @Kedicik , @1151 , @Testo Unit , @totra_proska , @vanillamint , @Algos , @2195 , @NoobSolid26 , @199 , @Oreki , @Violett , @Jack İşte , @cenazeyebekleriz , @Leo , @Recep Baltaş, @madelyn , @2697 , @80

Atladığım isimler illa ki vardır 🫡 sizi atladığımı düşünüyorsanız alıntılayın, sizi de etiketleyeyim.