@2697 @Spyhis @792 @1538 @487 @Liberteen @Chef @Herald Victorious @totra_proska @2195
@Emile A239 @Falconpolat @Kedicik @995

Bunlar benim hem sevdiğim hem kendi içimde değerli gördüğüm birbirinden güzel insanlar. Bilgimiz aynı olmayabilir ama kafa yapılarımız ortak diye düşünüyorum.

Seviliyorsunuz. Eğer unuttuğum varsa, kusura bakmasın. Onu da özel kısma ekleriz.

@NoobSolid26

Seni nasıl unuturum ya? Kusura bakma dostum. ❤️ ❤️

Ben yeniyim aranızda tabii belki seven yoktur beni ama ben sizi çok sevdim açıkçası. Etiket yazmaya kalksam sabahlarım herhalde konuştuğumız kişiler oldu, yardım ettiğim, yardım aldığım kişiler. Hepinizi çok sevdim buranın kitlesi gerçekten çok yardımsever ve iyi insanlar iyi ki katılmışım aranıza iyi ki tanışmışız hepinize kucak dolusu sevgiler<3 iyi geceler.

Ben yeniyim aranızda tabii belki seven yoktur beni ama ben sizi çok sevdim açıkçası. Etiket yazmaya kalksam sabahlarım herhalde konuştuğumız kişiler oldu, yardım ettiğim, yardım aldığım kişiler. Hepinizi çok sevdim buranın kitlesi gerçekten çok yardımsever ve iyi insanlar iyi ki katılmışım aranıza iyi ki tanışmışız hepinize kucak dolusu sevgiler<3 iyi geceler.

Bu forum bu yüzden farklı işte.

Kralsın!