Hiç denemedim, bakarız bir ara. Mart - nisan ayları gibi, ne kadar SMS onay sitesi varsa hepsine saldırıp bedava numara almıştım. Çok güzel günlerdi. Hatırladıkça Gurur Duyarım kendimle :D
Tiktok'un sunucularının büyüklüğünü düşününce senin DDoS'un un ona gram zarar vereceğini sanmıyorum.

TikTok'un sunucularının büyüklüğünü düşününce senin DDoS'un un ona gram zarar vereceğini sanmıyorum.
WordPress & Snapchat denedim, çöktü ikisi de. TikTok mu çökmez?

Onu da siz düşünün canım. Hangi site daha savunmasızdır siz daha iyi bilirsiniz. Bu siteyi salın yeter ki. Bak etiketlerim Enes beyi ha
@Enes307
Bak etiketlemedim daha.
Aman hocam forumdan banlamayın gözünüzü seveyim :D arada konu açıyoruz iyi güzel forum.

WORDPRESS & snapchat denedim, çöktü ikiside. Tiktok mu çökmez?
Vallahi biz niye hiç fark etmedik Allah bilir. Bence çökmez.

WordPress & Snapchat denedim, çöktü ikisi de. TikTok mu çökmez?

Aman hocam forumdan banlamayın gözünüzü seveyim :D arada konu açıyoruz iyi güzel forum.
Hem iyi forum diyorsun hem de DDoS atıyorsun. Burada kaç kişinin hakkına giriyorsun sırf eğleneceksin diye.
@Enes3078
@Recep Baltaş

Dilerseniz deneyin, gerçekten birkaç dakika site gidecek. Ne kadar sunucuyla saldırabilirsiniz, 10.000? Bu miktardan fazla bile olsa yine bitecek. Gerçekten saldırı tekniklerini öğrenip kendinizi doğru şekilde geliştirmenizi öneririm. Botnet kullanarak 3 yaşındaki çocuk bile saldırı yapar ve bunu yapabilene hacker değil de lamer diyoruz. Lamer değil, hacker olun. (Etik değerlerinizi terk etmeden elbette)