Bu bizimle dalga geçiyor bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Bence de dalga geçiyor. Atacağı falan yok bunun.
- Makaleler
- 7
Gerek yok, niye uyarayım? Hem atan o olmayabilir hem de attıysa da bir kaybımız yok, kimse farkında değilken ben zaten bu tür şüphelere sahiptim. Siber güvenlik alt yapısına hakimiyetim mevcut, dert etmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar ve bu nedenle daha da zorlamayacağına inanıyorum arkadaşın.
@Silinen üye katılıyor musun bana?
Ama bize dalga geçercesine bir muamele yapıyor ?Gerek yok, niye uyarayım? Hem atan o olmayabilir hem de attıysa da bir kaybımız yok, kimse farkında değilken ben zaten bu tür şüphelere sahiptim. Siber güvenlik alt yapısına hakimiyetim mevcut, dert etmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar ve bu nedenle daha da zorlamayacağına inanıyorum arkadaşın.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Bir Berkehan Çepni vakası daha ha? Sarar!
- Makaleler
- 7
Rahat kalsın site diye birkaç kuralı kapamıştım baktım saldırı geldi geri açtım, problem yok. Gördüğünüz gibi 2 dakika. Ne verilen emeğe değer ne de başkalarını yormaya.
Gerek yok, niye uyarayım? Hem atan o olmayabilir hem de attıysa da bir kaybımız yok, kimse farkında değilken ben zaten bu tür şüphelere sahiptim. Siber güvenlik altyapısına hakimiyetim mevcut, dert etmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar ve bu nedenle daha da zorlamayacağına inanıyorum arkadaşın.
Atan kişi bu hocam.
@CVaRy
@CVaRy
İstediğin kadar DDoS atabilirsin biz Techolay üyeleri olarak bu forumdan asla ve asla vaz geçmeyeceğiz.Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-