Techolay & Hepsiburada İşbirliği

Tebrik ederim.

Akakçe daha mantıklı olabilirdi. Çünkü fiyat konusunda tüm mağazalarda satılan ürünleri listeleyen ayrıca en ucuz mağazadaki ürünü de ön plana çıkaran özelliği nedeniyle sosyalde en çok kullanılan site Akakçe.

Gündem nedeniyle zorunlu olmadıkça internetten, özelikle belirli yerlerden alışveriş yapmayın, boykot edin deniyor. Hepsiburada da bu boykota dahil. Tam da böyle bir gündemde bu anlaşmanın yapılması şanssız olmuş. Umarım işiniz yolunda gider.

Bu boykot mevzusu İsrail'le mi alakalı yoksa imamoğluyla mı?

Yakışmadı RB. Bari olayların geçmesini bekleyeydiniz. Boykot listelerinde en başı çeken firmayla anlaşmaya yaptığınızı duyurmak için yanlış zaman.
Boykot listesinde bir defa gördüm ama sebebini merak ettim açıkçası. En son satılmadı mı bu şirket?

Anlaşma aslında çok daha önce yapıldı ama ben bugün paylaştım. @Barış şahidim :/

Anlaşma aslında çok daha önce yapıldı ama ben bugün paylaştım. @Barış şahidim :/
İlk konuyu paylaştığım tarih 14 Mart'tı zaten, hatta ilgili konu da burada:

Edit: Boykot olarak da gözükmüyor ayrıca, bu site herkesin ekleme yapabildiği boykot sitesi:

Son düzenleme:
@Koneko Toujou, siz çalışmıyorsunuz değil mi? İdame ettirmeniz gereken bir hayat yok. Nasılsa aileden geliyor.
Siz de bilmeden insanları yargılayıp ahkam kesmeyin. Çalışacak yaşta diye gençleri azarlayan tipleri hiç sevmem.

Recep bey bu forumdan isminden ve davranışlarından malum parti kokanları da banlarsınız umarım. Yoksa size de boykot.

Diğer yerde yaşadığınız sorunlardan bağımsız, Hakkı gibi yerlere ulaşmak isteyen trollerin size Twitter'da planlı saldırısını unutmadım. Herkese yardım eden bir yer istiyorsunuz, ama saldırganlıkları ile kendilerine sadece düşman oluşturan kitleyi forumdan kovamıyorsanız o yardımları da onlardan bekleyin.

Son düzenleme:
Ekonomik boykot sanırım. Ben de o kadar gündemi takip ediyorum ama yakalayamadım yani Hepsiburada Kazaklara satıldı çünkü. Neyse biz vatandaşlar olarak boykot edeceğiz. Eğer linke tıklamamızın bir yararı olursa seve seve tıklarız hocam.

Boykotun sebebi tahminimce bu firmaların vergileri(Ekonomiye darbe vurma isteği) ve tabii ki şimdi böyle olaylar olunca nasıl tutuştular ama. İndirimler direkt başladı. Bu fiyata satılabilecek şeyleri tercihen satmıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…