Arkadaşlar merhaba,

Techolay olarak gelirlerimizi artırmak ve sizlere daha iyi hizmet sunmak için çeşitli e-ticaret siteleriyle işbriliği yapmayı planlıyoruz. Bu işbirlikleri sayesinde e-ticaret sitelerine giden bağlantılar üzerinden gelirlerimizi artırabiliyoruz.

Bu bağlamda Türkiye’de yaygın olarak kullanılan Hepsiburada ile bir iş birliği gerçekleştirdiğimizi belirtmek isterim. İçeriklerimizde ve Techolay Sosyal platformunda paylaşılan Hepsiburada bağlantılarını güncelleyerek, yönlendirmelerin bize ait olduğunu gösterecek düzenlemeler yapacağız (bkz. Akakçe nasıl yapıyorsa).

Bu işbirliğinin halihazırda devam eden samimiyetimizde bir etkisi olmayacak, her zaman olduğu gibi sorunlu bir alışverişiniz olduğunda burada paylaşabilirsiniz, hatta sesinizi daha fazla duyurmamız için bizden destek isteyebilirsiniz. Amacımız zaten burada konuşulan, fiyatı merak edilen ve incelediğimiz ürünlerin bağlantılarından sitemize ek gelir elde etmek, forumu ve siteyi daha da yukarılara taşımak.

Şu an için sadece birkaç bağlantı güncellemesi yapıldı. Yakında bütün Hepsiburada bağlantılarının Techolay'dan gittiğini ifade eden kodları linklere ekleyeceğiz. Konu hakkındaki düşünceleriniz ve sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Biraz araştırdım, kazaklara yarısından fazla pay olacak şekilde satılmış. Ama yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi Temu'ya sınırlamalar Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerin önünü açmak için getirildi. Ve bunu sınırlamayı getirenlerin Türkiye üzerinde pay almadığı firmanın kafasını nasıl ezdiğini de biliyorsunuzdur. Elbet bir iş birlikleri vardır, bence Hepsiburada'ya gerçekten ihtiyacınız yoksa boykot edilebilir. İhtiyaç varsa mecburiyetten CHP üzerinden resmi listeye alınmadığı sürece devam ettirebilir. Tabii bu benim fikrim.

@Recep Baltaş Biraz araştırdım, kazaklara yarısından fazla pay olacak şekilde satılmış. Ama yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi TEMU'ya sınırlamalar Trendyol, hepsiburada gibi sitelerin önünü açmak için getirildi. Ve bunu sınırlamayı getirenlerin Türkiye üzerinde pay almadığı firmanın kafasını nasıl ezdiğini de biliyorsunuzdur. Elbet bir iş birlikleri vardır, bence hepsiburadaya gerçekten ihtiyacınız yoksa boykot edilebilir. İhtiyaç varsa mecburiyetten CHP üzerinden resmi listeye alınmadığı sürece devam ettirebilir. Tabii bu benim fikrim.
Tamamdır. Her ne kadar kararı HB ve Trendyol gibi satıcılar aldırmış olabilse de Özgür Özel'in listesinde olmaması ve asıl yurtdışı yasağını getirenin AKP olması sebebiyle devam ediyoruz paylaşımlara, uygun mudur arkadaşlar?

Tamamdır. Her ne kadar kararı HB ve Trendyol gibi satıcılar aldırmış olabilse de Özgür Özel'in listesinde olmaması ve asıl yurtdışı yasağını getirenin AKP olması sebebiyle devam ediyoruz paylaşımlara, uygun mudur arkadaşlar?
Yapmak zorunda değilsiniz tabii ki. Resmileştikten sonra bile değilsiniz zaten. Sizin kararınız, geri kalanı kişisel tercihler.

süreci @Barış yönetecek. Her şeyi paylaşmayacağız. Gerçekten indirim varsa paylaşacağız.
Abi selam.
Buna uyulmuyor gibi. Son zamanlarda ne kadar HB indirimi gorsem indirim degil bindirim oluyor.

Iste birkac ornek:

Bunda gercekten indirim var:

1744054385137.webp

Cogunda fiyatlar ya daha yuksek ya da diger sitelerle ayni. Arada birkac tane 5-10 lira daha ucuz gorebildim sadece.

Ciddi farklar var, haklısın. Zaten ancak mobilden alınırsa fayda sağlıyor ve @Barış şahit, ona ödediğim paradan daha az bir kazanç getiriyor 🤡 Bilemiyorum daha ne kadar gidecek bu. @Barış fiyat kontrolü şart, daha dikkatli olalım.

Technopat Amazon Türkiye ile işbirliği yapıyor. Technopat'tan Amazon'a doğru yapılan yönlendirmelerde, Technopat ibaresi yer alıyor. Aslında Amazon, birden fazla siteyle işbirliği yapıyorsa Amazonla yapmanız daha iyi olur. Orada genel olarak ürünlerin çoğu indirimde oluyor.

Technopat Amazon Türkiye ile işbirliği yapıyor. Technopat'tan Amazon'a doğru yapılan yönlendirmelerde, Technopat ibaresi yer alıyor. Aslında Amazon, birden fazla siteyle işbirliği yapıyorsa Amazonla yapmanız daha iyi olur. Orada genel olarak ürünlerin çoğu indirimde oluyor.
Maillere ayda bir cevap vermeseler başlayacağız.

Temu'ya yapılanlar bizim bütün şirketlerin hayalidir. Bu sebeple boykot yapacaksak Türkiye'de bir şey alınmaz. Bunun yurt dışı ticareti baltalamaya sebep olması AKP'nin fırsatçılığı. Yoksa bütün dünya Çin'e karşı önlem almaya çalışıyor.
HB'deki satıcıların kalitesini puanlayacağımız bir düzen güzel olurdu. Malum ütopya dünyası olmuş HB, kötü puanı olan yok.