Gitmemesi için çok dil döktük, gitmemeye karar verip iki gün sonra tekrar gitmek istiyor. En azından gitsin, bir de onu deneyim etsin.
Olay sadece Windows 7 Ultra mı yoksa başka bir şey daha mı var?
Gitmemesi için çok dil döktük, gitmemeye karar verip iki gün sonra tekrar gitmek istiyor. En azından gitsin, bir de onu deneyim etsin.
Peki hala internet kimliğim (IP vesaire)hala Techolay ekibinde olur mu?
Bilmem ki, o kadar detayı hatırlamıyorum ben.Olay sadece Windows 7 Ultra mı yoksa başka bir şey daha mı var?
Bir de bir ara RAT olduğu iddia edilen linkler falan paylaşılmıştı forumda ve hani söylediklerinden falan da bayağı paranoyaklaşıyor. Zaten paranoyak olan insanlar pek sosyal gibi yerlerde takılmamalı bence. Zaten psikolojileri iyi değilken forumlarda takılmak daha sosyal olmak belki onun psikolojisini bozabilir.
Burada nasıl, ne olarak paylaşılmış bilmiyorum ama eğer o Ultra'cı arkadaş ise gelsin bakalım.
Bir de hikayede bir adam şey paylaşmış "Windows 7 Ultra'cı kardeşimizle uğraşanlarla ayrı ayrı görüşeceğim" falan yazmış bir adam. Büyük ihtimal bundan siliyor adam da biraz sanalcı bir tipe benziyor.
İsmin, konumun, telefonun, doğum tarihin veya e-posta gibi herhangi bir özel bilgin yok ise salla gitsin bunu. Sanalcı da olsa sadece IP adresi ile hiçbir şey yapılmayacağını kendi de biliyor biz de. Ailesi hiç sevmediği için panelci velet olmuş ise ne mutlu bize. Bize de dalga geçip dışlamak düşer böyle birisini.
Windows 7 Ultra'cı arkadaş olmuş mu bilemem. Ancak o hikayesinde farklı bir adamı paylaşmış. Adam yazmış işte "Windows 7 Ultra'cı kardeşimizle uğraşanlarla ayrı ayrı ilgileneceğim diye" bu (Windows 7 Ultra'cı) da adam geri döndü falan yazmış kim olduğunu bilmiyorum. Ama cidden saçma.
Niye paranoyaklığınız tuttu emin değilim ama kullanıcıların bilgileri yalnızca zararlı eylemleri tespit etmek amacıyla kaydedilir.
Hesabınız silindiğinde mevcut kaydınız gider.
Windows 7 Ultra'cı arkadaştan %100 korkuyor, dava eder filan. Hani Techolay'ı takip ediyor ve Instagram'da da bazen paylaşıyor ya olanları filan, ondan. Kaç kere söyledik relax ol diye ama nafile.![]()
Olayları bilmiyorum ama gitmeye teşebbüs eden birisi hakkında böyle konuşmak bence doğru değil.
Ya hocam şunu anlayın, Techolay sizin IP adresinizle ne yapacak? Çok korkuyorsanız gidin modemi aç kapa yapın veya resetleyin biter. Ne abarttınız ama.
Bir de hikayede bir adam şey paylaşmış "Windows 7 Ultra'cı kardeşimizle uğraşanlarla ayrı ayrı görüşeceğim" falan yazmış bir adam. Büyük ihtimal bundan siliyor adam da biraz sanalcı bir tipe benziyor.