- Makaleler
- 3
Bugün sizlerle Birlikte UEFI bir Windows toplayacağız. Değil mi Ali?Maalesef artık Ali Güngör dönemi bitti buna alışın.![]()
Bugün sizlerle Birlikte UEFI bir Windows toplayacağız. Değil mi Ali?Maalesef artık Ali Güngör dönemi bitti buna alışın.![]()
Bugün sizlerle Birlikte UEFI bir Windows toplayacağız. Değil mi Ali?
Maalesef değil, iyi ki.Maalesef artık Ali Güngör dönemi bitti buna alışın.![]()
Peki neden?
Lafını esirgemeden cesur bir şekilde konuşan insanlar değerlidir, dürüsttür, gerçektir. Hele ki kanayan yaralarımız hakkında konuşuyorlarsa. Bu insana arka çıkıp kollamak yerine bilmem kaç yıllık dostluklarına rağmen üç beş kuruşluk sponsorluklar çekiliyor diye yol veriyorsan maalesef değil, iyikidir.
Lafını esirgemeden cesur bir şekilde konuşan insanlar değerlidir, dürüsttür, gerçektir. Hele ki kanayan yaralarımız hakkında konuşuyorlarsa. Bu insana arka çıkıp kollamak yerine bilmem kaç yıllık dostluklarına rağmen üç beş kuruşluk sponsorluklar çekiliyor diye yol veriyorsan maalesef değil, iyidir.
Recep Baltaş, çalışkan, işini severek yapan, bilgili, donanımlı bir insan. Bilmem kimin yanında müdür olarak çalışacağına burada kendi işinin başında olması kat kat daha iyi. Çok geçmeden diğerlerini yakalar da geçer bile zaten.
Şirkete zarar vermemek için kendim ayrıldım ama YouTube'da benimle tek kelime konuşmayan kanallar kendi kafalarına göre video yaptı hemen.Yol vermedi ki? Recep Baltaş kendi istifa etmiş olması lazım, ki hala konuşuyorlar Ali abiyle.
Bu devirde bir kere insanların eline düşmeyiver, direkt olarak yere göğe sokarlar adamı. Hele ki bilmeden konuşanlar bu ülkede prim yapıyor.Şirkete zarar vermemek için kendim ayrıldım ama YouTube'da benimle tek kelime konuşmayan kanallar kendi kafalarına göre video yaptı hemen.
Şirkete zarar vermemek için kendim ayrıldım ama YouTube'da benimle tek kelime konuşmayan kanallar kendi kafalarına göre video yaptı hemen.