Marceline

Yazı İşleri Müdürü
Teknoloji dünyasının sevilen isimleri Recep Baltaş ve Alice B. Alçınar, Apple’ın bu akşam gerçekleştireceği iPhone 17 etkinliğini Techolay YouTube kanalında canlı yayında yorumlayacak. Yayın saat 19.00’de başlayacak; etkinlik öncesi sohbet ve değerlendirmelerin ardından Apple sunumunun 20:00’de başlaması bekleniyor.

Etkinlikte, Apple’ın yepyeni iPhone 17, iPhone 17 Pro, Pro Max ve ultra ince tasarımıyla dikkat çeken iPhone 17 Air modellerini tanıtması bekleniyor. Yeni modeller, A19 çip, 8K video, yatay kamera dizilimi ve yapay zekâ destekli iOS 26 ile geliyor. Ayrıca yeni Apple Watch Series 11, AirPods Pro 3 ve olası bir ekranlı HomePod da gündemde.

Apple’ın bu yılki “Awe Dropping” etkinliğinde birçok yenilik kullanıcılarla buluşacak. Canlı yayında görüşmek üzere!

Ne telefonmuş arkadaş!?

Tarihler duyuruluyor, saatler kuruluyor, heyecanla bekleniyor (!)...

Valla ilginç bir kitlesi var bu markanın.

16PM'yi değiştirmeyi düşünmüyorum ancak bugün ahize hoparlörü patladı. Gittiğimde muhtemelen bunu verin 17PM'yi alın diyecekler. Bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışındayım öyle büyük fark istemezler sanırım ama uyguna gelirse alabilirim. Güzel bir telefon olacak diye tahmin ediyorum, geçen aylarda S25 Ultra denedim hiç hoşuma gitmedi. Apple şahsımca hala en iyi telefon üreticisi.

Yurt dışı sorun olmaz o zaman. Tasarımda değişiklik, Vapor chamber vs dısında pek bir yenilik yok gibi. Apple şahsınca en iyi gibi olabilir ama teknoloji olarak her zaman gerideydi.