Yurt dışı sorun olmaz o zaman. Tasarımda değişiklik, Vapor chamber vs dısında pek bir yenilik yok gibi. Apple şahsınca en iyi gibi olabilir ama teknoloji olarak her zaman gerideydi.
Her zaman değil, akıllı telefon kavramını baştan yaratan şu an da tasarım öncüsü bu adamlar zaten. Diğer firmaları stabil olmayan gerekli gereksiz tüm özellikleri diğer cihazlara boca ettiğinden böyle bir algı var bence.

Bir de C1 modemi var. Bakalım ne kadar pil ömürleri göreceğiz. C1 modemini 16e'de güzel tutturdular.

Allah'tan herkes alamıyor da ülkenin pazar payı kapitalist bir ABD markasının eline geçmiyor.

Alamayan düşük segment Samsung'ya da Xiaomi kullanıyor.
Orta segment Android telefon yerine yenilenmiş iPhone 11 alır çünkü.

Her zaman değil, akıllı telefon kavramını baştan yaratan şu an da tasarım öncüsü bu adamlar zaten. Diğer firmaları stabil olmayan gerekli gereksiz tüm özellikleri diğer cihazlara boca ettiğinden böyle bir algı var bence.

Bir de C1 modemi var. Bakalım ne kadar pil ömürleri göreceğiz. C1 modemini 16E'de güzel tutturdular.

Gereksiz bir özellik göremedim. Ltpo ekran, daha iyi kameralar, daha iyi batarya...
Hatta eskiden Samsung'un yaptıkları gereksiz değildi. Neyse tartışmaya gerek yok.
C1 modemi Air da kullanılacak deniliyor, Qualcomm'dan devam diğerlerinde.

Alamayan düşük segment Samsung'ya da Xiaomi kullanıyor.

İkisi de düşük segment cihazları kanser edecek arayüzlere sahipler. Bu durumu ancak AB çözerdi ama pek umurlarında değil gibi...

Mesela "Geekbench skoru X ve AnTuTu skoru Y'nin altında olan Android cihazlar zorunlu olarak Stock Android - AOSP kullanmalıdır." şeklinde :).

Yenilenmiş iPhone 11 alanlara denilecek bir şey yok zaten, 2019'dan kalma cihazı hangi motivasyonla alıyorlar merak ediyorum.

Zaten Türkiye'de varını yoğunu satar ve yine iPhone alırlar.
Hadi euro olan veya dolar iş gücü olana, eyvallah derim.

En pahalı iPhone, sadecede Türkiye'de.

Türkiye'de şu an adamakıllı bir iPhone almaları için en az 45-50k vermeleri lazım. Daha aşağısındaki IPhone'lar alınmaz.
Zaten IPhone'u isteyen alır, diğerleriyle karşılaştırıldığında alınması için bir neden yok.

İkisi de düşük segment cihazları kanser edecek arayüzlere sahipler. Bu durumu ancak ab çözerdi ama pek umurlarında değil gibi...

Mesela "Geekbench skoru X ve AnTuTu skoru Y'nin altında olan Android cihazlar zorunlu olarak stock Android - AOSP kullanmalıdır." şeklinde :).

Yenilenmiş iPhone 11 alanlara denilecek bir şey yok zaten, 2019'dan kalma cihazı hangi motivasyonla alıyorlar merak ediyorum.

A06 ve A16 kasmıyor hocam. Ama daha hafif yazılım daha iyi olur ama ab şu an kısıtlamalarla meşgul.

Zaten minimum iPhone 15 Pro alınır. Ondan aşası olmaz.

Fanboyudur diye 16e ve 15'e bir şey demiyorum ama artık hâla 13 vs alanlar var...
Paran yoksa zorlama al bir Android cihaz. Yıl 2013 değil.

A06 ve A16 kasmıyor hocam. Ama daha hafif yazılım daha iyi olur ama ab şu an kısıtlamalarla meşgul.

Fanboyudur diye 16e ve 15'e bir şey demiyorum ama artık hâla 13 vs alanlar var...
Paran yoksa zorlama al bir Android cihaz. Yıl 2013 değil.

Zaten problem o ya.
Yani ne olursa olsun, ilaki iPhone olsun diyorlar Türkiye'deki vatandaş.
Yahu 12-13-14 iPhone alıcana git sağlam Xiaomi çek eline.

iPhone alacaksan o senenin en güncel versiyonu eklicen ve 3-4 sene kullan.

Ha ya da benim gibi her sene alırsın.
Özel kontrat var ve her sene yeni iPhone veriyorlar bana.
1-100 euro arası fiyatı.