Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lemrado

Uzman
İlk girmeye çalıştığımda site çökmüştü sanırım, şimdi tarayıcıdan kayıtlı olduğu için direkt adrese tıklayarak girdim ama başkasının hesabına girdim, nasıl oldu bilmiyorum, ve her sayfayı yenilediğimde bir başkasının hesabına giriş yapıyorum. Sanırım bu ciddi bir güvenlik açığı kötü niyetli birisi farklı şeyler yapabilir. Konuyu nereye açacağımı yada kime yazacağımı bilmediğim için buradan paylaşıyorum. Aşağıda örnek görselleri görebilirsiniz.

Başlığı acele ile yanlış yazdım, kullanıcı adım değil direkt profilim değişiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-05 105952.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-05 105952.webp
    170,9 KB · Görüntüleme: 238
  • Ekran görüntüsü 2025-05-05 110052.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-05 110052.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 246
Çözüm
Private cachelerde problem vardı. Hepsi çözüldü, anlık bir hata diyebiliriz.
Daha önce kimsenin pek profiline bakmadığı Adem diye arkadaşımız var. Techolay'da pek aktif değil. Bilgisayarımda onun profiline baktım. Temiz tarayıcıda da onun profili beni gösterdi. Benim gözümde cache problemi olduğu en çok orada netleşti.

Geçmiş olsun...
İlk önce telefonumdan girdim aynı, telefonumdan Firefox üzerinden girdim yine aynı. Bilgisayarı açtım yine aynı. Çok garibime geldi.

Daha önce kimsenin pek profiline bakmadığı Adem diye arkadaşımız var. Techolay'da pek aktif değil. Bilgisayarımda onun profiline baktım. Telefonumda bulunan temiz tarayıcıda da giriş yapmadan onun profile bakınca beni gösterdi. Benim gözümde cache problemi olduğu en çok orada netleşti.

Geçmiş olsun...
Fazla cache açmak nedir hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.