6 683 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 3.247 16 Ocak 2024 #91 Kedicik dedi: Üzgünüm, ben hiç sevemedim. Zaten logo olarak bunu tercih edeceklerini sanmıyorum. TP logosuyla neredeyse birebir. Genişletmek için tıkla... Technopat logosu bile bundan daha iyi hiç yoktan yazılar birleşik değil ve yazı tipi gayet güzel. brkdnmz dedi: Bence küçük harfler fena durmuyor, bir de sizin logonuzda harfler çok ince gibi geldi. Bunun yanı sıra açma/kapama düğmesinin Technopat'a fazlasıyla benzeyerek hoş bir izlenim bırakmayacağı düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsanız WebTekno da aynı. O yüzden eklenmesinin bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.
Kedicik dedi: Üzgünüm, ben hiç sevemedim. Zaten logo olarak bunu tercih edeceklerini sanmıyorum. TP logosuyla neredeyse birebir. Genişletmek için tıkla... Technopat logosu bile bundan daha iyi hiç yoktan yazılar birleşik değil ve yazı tipi gayet güzel. brkdnmz dedi: Bence küçük harfler fena durmuyor, bir de sizin logonuzda harfler çok ince gibi geldi. Bunun yanı sıra açma/kapama düğmesinin Technopat'a fazlasıyla benzeyerek hoş bir izlenim bırakmayacağı düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsanız WebTekno da aynı. O yüzden eklenmesinin bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.634 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.123 Yer LTAI 16 Ocak 2024 #92 683 dedi: Ona bakarsanız WebTekno da aynı. O yüzden eklenmesinin bir sorun oluşturacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum ancak sizce de daha özgün bir fikir daha hoş olmaz mı? "Sorun olmaz." olarak değil de "Daha iyisi/özgün olabilir." olarak bakıyorum.
683 dedi: Ona bakarsanız WebTekno da aynı. O yüzden eklenmesinin bir sorun oluşturacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum ancak sizce de daha özgün bir fikir daha hoş olmaz mı? "Sorun olmaz." olarak değil de "Daha iyisi/özgün olabilir." olarak bakıyorum.
Görkemm Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 115 16 Ocak 2024 #93 Canım sıkıldı bir şeyler denedim yani öyle kötü olmuş falan demenize gerek yok deneyimim hiç yok zaten.
Canım sıkıldı bir şeyler denedim yani öyle kötü olmuş falan demenize gerek yok deneyimim hiç yok zaten.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.634 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.123 Yer LTAI 16 Ocak 2024 #94 Stereo.Luigi99 dedi: Paylaştığınız logo, şu ankilerden daha kötü gibime geldi maalesef, en çok şu hoşuma gitti. Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar. techolay.net Genişletmek için tıkla... Bakın, bu harbiden harikaymış. Sadelikten biraz uzaklaşmak hoş olabilir.
Stereo.Luigi99 dedi: Paylaştığınız logo, şu ankilerden daha kötü gibime geldi maalesef, en çok şu hoşuma gitti. Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar. techolay.net Genişletmek için tıkla... Bakın, bu harbiden harikaymış. Sadelikten biraz uzaklaşmak hoş olabilir.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.672 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.826 Yer Winterfell 16 Ocak 2024 #95 @Stereo.Luigi99 veya @199 ikinizden birisi karıştırıyorum kusura bakmayın. Eklenti ile gelen logo daha güzeldi.
@Stereo.Luigi99 veya @199 ikinizden birisi karıştırıyorum kusura bakmayın. Eklenti ile gelen logo daha güzeldi.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.672 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.826 Yer Winterfell 16 Ocak 2024 #97 Silinen üye dedi: Sadelik her zaman güzel gözükür. Diğerine nazaran çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Garip duruyor...
Silinen üye dedi: Sadelik her zaman güzel gözükür. Diğerine nazaran çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Garip duruyor...
Krombi Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 515 Çözümler 5 Beğeniler 600 16 Ocak 2024 #98 Eski logodaki büyük T harfi kaldırılsa bundan daha güzel dururdu bence.
6 683 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 3.247 16 Ocak 2024 #99 Krombi dedi: Eski logodaki büyük T harfi kaldırılsa bundan daha güzel dururdu bence. Genişletmek için tıkla... Kaç defa bunu da söyledik maalesef elde var sıfır.
Krombi dedi: Eski logodaki büyük T harfi kaldırılsa bundan daha güzel dururdu bence. Genişletmek için tıkla... Kaç defa bunu da söyledik maalesef elde var sıfır.
KS KS Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 16 Ocak 2024 #100 Konuya "Beğenme" atıp gidenlere sinir oldum şu an. Bana dezavantajı oluyor sadece. Keşke yorum belirtselerdi.
Konuya "Beğenme" atıp gidenlere sinir oldum şu an. Bana dezavantajı oluyor sadece. Keşke yorum belirtselerdi.