MVP
Başarılı
Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar.
Techolay'ın yeni logosu kesinlikle bu olmalı. Logo en mükemmel hâle gelmiş.
Elbette olur. Ama tam olarak logonun platform yetkililerince onayı söz konusu değil bunu bilmekte fayda var yani yapılan her iş şu an deneme aşaması olur bence.@dijitalfikir yeni yapacağım eklentide logonuzu kullanma izni alabilir miyim? Adınız açıklamada olacak tabii ki. İzin verirseniz sadeleşmiş logonun kaliteli ve transparan hâlini de atsanız çok iyi olur.
Oylamaya açmıştım orası da bir sonuç göstermesi adına bilmiyorum sizlere de gözüküyor mu sonuçlar? Ben kendim sunduğum için oylamaya katılmak adil olmaz diye atmadım oyumuRecep Baltaş logoyu beğendiğini söyledi. @dijitalfikir
Rehber: Techolay'da GIF profil fotoğrafı kullanabilmek
Hocam bu arada beklediğimden güzel olmuş teşekkürler :D Yalnız logo biraz fazla büyük kalmış gibi. Bu logoyu beğendim bu arada.techolay.net
Recep Baltaş'ın beğenmesine ayrı sevindim diyebilirim.![]()
Biraz zaman tanı bence. Forum kurulalı 1 ay olmadı, eminim ki mart ayına kadar logo değişir.Recep Baltaş beğense bile ekleyeceğini zannetmiyorum. Galiba kendisi mevcut berbat logodan memnun.