Techolay logosu güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Geçen ben böyle bir logo tasarladım. Görebilmeniz için koyu modu seçin. Gayet hoş ve sade diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 10927
Fazla özenti gibi duruyor ve yazı tipi çok kötü bence. Daha güzelini yapacaklardır zaten. Aceleye gerek yok bence. Forum biraz otursun.

Müsait zamanımda yapardım ama son 10-15 gündür müsait değilim. Boş zamanımda tasarlarım bir şeyler.

Şimdi yapsanız çok iyi olur aslında baksana logomu beğendiler. Belki kim bilir bu logoyu eklerler.

Fazla özenti gibi duruyor ve yazı tipi çok kötü bence. Daha güzelini yapacaklardır zaten. Aceleye gerek yok bence. Forum biraz otursun.

Gayet bu yapmış olduğum logo güzel. Diyorum ya CM'sine kadar özenle hazırladım. Gayet hoş ve sade tasarım.

İfadeler: 199
Paylaştığınız logo, şu ankilerden daha kötü gibime geldi maalesef, en çok şu hoşuma gitti.

Maalesef o logoda da "O" harfi bence hiç güzel durmamış. Onun dışında yazı tipi vs. olarak beğendim.

Aynı değil. Techolay, Technopat'tan bağımsız bir forum. Böyle bir şey yapılırsa fazla alay konusu olur.

O konuda demiyor temelde XenForo kullandıkları için arayüz olarak aynı demek istedi bence. Technopat'ta tamam Dimension var ama diğer şeyler aynı bir fark yok.

Gayet bu yapmış olduğum logo güzel. Diyorum ya CM'sine kadar özenle hazırladım. Gayet hoş ve sade tasarım.
Üzgünüm, ben hiç sevemedim. Zaten logo olarak bunu tercih edeceklerini sanmıyorum. TP logosuyla neredeyse birebir.

Geçen ben böyle bir logo tasarladım. Görebilmeniz için koyu modu seçin. Gayet hoş ve sade diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 10927

Açık temaya bayılıyorum, arada sırada gülüyorum mesajlara.
Boş logo: En iyisi!

Bence küçük harfler fena durmuyor, bir de sizin logonuzda harfler çok ince gibi geldi. Bunun yanı sıra açma/kapama düğmesinin Technopat'a fazlasıyla benzeyerek hoş bir izlenim bırakmayacağı düşüncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…