Vallahi oraya sadece H harfi koysalar bile benim takacağım bir şey değil.

Yorumlarda bazı arkadaşları görüyorum biraz sakin ve bu forumu çok benimsememelerini tavsiye ediyorum. Forumu sahibinden çok düşünüyor gibi tepki vermişler çünkü.

100. mesaj olarak diyeceğim ki yeni logoyu beğenemedim, @dijitalfikir'in logosuyla devam. ;)

1705439731003.webp

Aynı değil. Techolay, Technopat'tan bağımsız bir forum. Böyle bir şey yapılırsa fazla alay konusu olur.
Bağımsız ama iki site arasındaki 5 farkı bulmak için 10 sene falan harcamak gerekiyor. Yanlışlıkla Technopat’a girdiğinizde Techolay olmadığını fark etmemeniz bile mümkün olabilir. Yönetim kadrosu neredeyse aynı olunca ve ekipteki en önemli kişilerden birisi ayrılınca yaratıcılıkta çok fark olmuyor. Site büyüdüğünde ve bütçesi arttığında bence daha iyi olacaktır. Şu an bir logo için çok bütçe ayırmaları yersiz olur. Mevcut logo çok kötü sayılmaz.

Yanlışlıkla Technopat'a girdiğinizde Techolay olmadığını fark etmemeniz bile mümkün olabilir.
Koyu modda bu çok da mümkün değil. TP'nin koyu modu çok kötü...
Bağımsız ama iki site arasındaki 5 farkı bulmak için 10 sene falan harcamak gerekiyor. Yanlışlıkla Technopat'a girdiğinizde Techolay olmadığını fark etmemeniz bile mümkün olabilir. Yönetim kadrosu neredeyse aynı olunca ve ekipteki en önemli kişilerden birisi ayrılınca yaratıcılıkta çok fark olmuyor. Site büyüdüğünde ve bütçesi arttığında bence daha iyi olacaktır. Şu an bir logo için çok bütçe ayırmaları yersiz olur. Mevcut logo çok kötü sayılmaz.
Kısa yazdığım metni detaylandırarak açıklamışsınız bir nevi.

Yanlışlıkla Technopat’a girdiğinizde Techolay olmadığını fark etmemeniz bile mümkün olabilir.

Yaşadım, ciddi manada (açık tema). "Şu rapor kategorileri değişip duruyor; 'Kendi konusunu açmalı' bir geliyor, bir gidiyor..." dedim ve sonrasında Technopat'ta olduğumu fark ettim. Sekmeler yan yanaydı. 🫠 Yeniden yaşayabilirim de, hiç belli olmaz.

Site büyüdüğünde ve bütçesi arttığında bence daha iyi olacaktır. Şu an bir logo için çok bütçe ayırmaları yersiz olur. Mevcut logo çok kötü sayılmaz.

Tutarlı yorum, katılıyorum. Logo tasarımını "en iyiler" arasında bulmuyorsam da göze hiç batmıyor. Henüz raylar yerine tam oturmamışken sıkıntı yok.

Ben de beğenemedim. Eskisi daha güzel duruyordu.

Eskisinde isim kısmının hemen solundaki T maalesef hoş durmuyordu. İlk logo olduğu belliydi. Ha, T'yi kendi başına iyi buluyordum, sadece "ortama uyum sağlayamıyordu." 🫠