Makaleler
4
Selamlar, logonun geçici olduğu malum, baktım insanlar çalışmalarını paylaşmış. Şöyle ben de benimkileri park edeyim. Beğenilir, kullanılır ise ne ala...

Normal Techolay Logo:

• T harfini üst yatay çizgisi bir kule tipi soğutucu olarak hayal edilmiştir. Arada kalan çizgili kısım radyatör bölgedir.
  • O'nun içindeki hem bir soğutucu fana gönderme yapmaktadır hem de nazar boncuğunu imgelemektedir.
  • İ'de bir modem anteni çağrışımı yapılmaktadır.

Norm.webp

• Set boyunca özel günler, logonun sağ alt köşesine referans edilmiştir. Kış olduğundan T'de bulunan radyatör soğuk ve sağ alt köşede sade bir yeni yıl referansı.
NewYear.webp

• Kış varsayılan, yeni yıl amblemi kalmıştır.

Winter.webp

• Yaz Varsayılan: Radyatörün üzerine plaj şemsiyesi eklenmiştir ve radyatörün iki yanında bulunan kar taneleri yerini ısı referansına bırakmıştır. Yaz mevsimi ile beraber gelen termallerin artışı konusuna gönderme yapılmaktadır.

Summer.webp

• 10 Kasım, ulu önderimizin ebedi anıtına forum renkleri ile referansta bulunulmuştur.

10.webp

• 18 Mart: Çanakkale Zaferine, bayrak doğrultmaya çalışan kahraman askerlerimizin vektör görseli ile referansta bulunulmuştur.

18.webp

• 19 Mayıs: Gençlik ve Spor Bayramı, bizim bayramımız. Elinde bayrak taşıyan gençler ile kendi bayramımıza referansta bulunulmuştur.

19.webp

• 23 Nisan: Ulu önderimiz ve manevi kızının vektör görselleri ile çocuk bayramına referansta bulunulmuştur.

23.webp

Çalışmalar finalize edilmemiştir.
İstendiğinde Transparan PNG olarak boyutları forum sayfasına göre ayarlanmış şekilde yönetim ile paylaşılacaktır.
Bu set gönüllülük esasına dayalı şekilde tarafımca yaratılmıştır.

Son düzenleme:
Selam, logonun geçici olduğu malum, baktım insanlar çalışmalarını paylaşmış. Şöyle ben de benimkileri park edeyim. Beğenilir, kullanılır ise ne ala...

Normal Techolay Logo:

• T harfini üst yatay çizgisi bir kule tipi soğutucu olarak hayal edilmiştir. Arada kalan çizgili kısım radyatör bölgedir.
  • O'nun içindeki hem bir soğutucu fana gönderme yapmaktadır hem de nazar boncuğunu imgelemektedir.
  • İ'de bir modem anteni çağrışımı yapılmaktadır.

Eki Görüntüle 2230

• Set boyunca özel günler, logonun sağ alt köşesine referans edilmiştir. Kış olduğundan T'de bulunan radyatör soğuk ve sağ alt köşede sade bir yeni yıl referansı.
Eki Görüntüle 2236

• Kış varsayılan, yeni yıl amblemi kalmıştır.

Eki Görüntüle 2237

• Radyatörün üzerine plaj şemsiyesi eklenmiştir ve radyatörün iki yanında bulunan kar taneleri yerini ısı referansına bırakmıştır. Yaz mevsimi ile beraber gelen termallerin artışı konusuna gönderme yapılmaktadır.

Eki Görüntüle 2240

• 10 Kasım, ulu önderimizin ebedi anıtına forum renkleri ile referansta bulunulmuştur.

Eki Görüntüle 2241

• 18 Mart: Çanakkale Zaferine, bayrak doğrultmaya çalışan kahraman askerlerimizin vektör görseli ile referansta bulunulmuştur.

Eki Görüntüle 2242

• 19 Mayıs: Gençlik ve Spor Bayramı, bizim bayramımız. Elinde bayrak taşıyan gençler ile kendi bayramımıza referansta bulunulmuştur.

Eki Görüntüle 2243

• 23 Nisan: Ulu önderimiz ve manevi kızının vektör görselleri ile çocuk bayramına referansta bulunulmuştur.

Eki Görüntüle 2244

Çalışmalar finalize edilmemiştir.
İstendiğinde Transparan PNG olarak boyutları forum sayfasına göre ayarlanmış şekilde yönetim ile paylaşılacaktır.
Bu set gönüllülük esasına dayalı şekilde tarafımca yaratılmıştır.

Hepsi güzel olmuş bence eklenmeli.

Kesinlikle şu ankinden çok daha iyi, ayrıca diğer logo önerilerine bin basar bence. Belki harflere daha fazla detay eklenebilir gibi ama abartı kaçabilir. Özel günlerde kış ve yazda olan gibi harflere detay eklenebilir, Anıtkabir'in kolonu t harfine olabilir mesala. Elinize sağlık. @Recep Baltaş
Teşekkürler değerli yorumun için. Değiştiririz beğenilmeyen yerleri hocam. Renkler be font konusunda anlaşıldıktan sonrası kolay. 😊