- Makaleler
- 4
Selamlar, logonun geçici olduğu malum, baktım insanlar çalışmalarını paylaşmış. Şöyle ben de benimkileri park edeyim. Beğenilir, kullanılır ise ne ala...
Normal Techolay Logo:
Normal Techolay Logo:
- T harfini üst yatay çizgisi bir kule tipi soğutucu olarak hayal edilmiştir. Arada kalan çizgili kısım radyatör bölgedir.
- O'nun içindeki hem bir soğutucu fana gönderme yapmaktadır hem de nazar boncuğunu imgelemektedir.
- İ'de bir modem anteni çağrışımı yapılmaktadır.
- Set boyunca özel günler, logonun sağ alt köşesine referans edilmiştir. Kış olduğundan T'de bulunan radyatör soğuk ve sağ alt köşede sade bir yeni yıl referansı.
- Kış varsayılan, yeni yıl amblemi kalmıştır.
- Yaz Varsayılan: Radyatörün üzerine plaj şemsiyesi eklenmiştir ve radyatörün iki yanında bulunan kar taneleri yerini ısı referansına bırakmıştır. Yaz mevsimi ile beraber gelen termallerin artışı konusuna gönderme yapılmaktadır.
- 10 Kasım, ulu önderimizin ebedi anıtına forum renkleri ile referansta bulunulmuştur.
- 18 Mart: Çanakkale Zaferine, bayrak doğrultmaya çalışan kahraman askerlerimizin vektör görseli ile referansta bulunulmuştur.
- 19 Mayıs: Gençlik ve Spor Bayramı, bizim bayramımız. Elinde bayrak taşıyan gençler ile kendi bayramımıza referansta bulunulmuştur.
- 23 Nisan: Ulu önderimiz ve manevi kızının vektör görselleri ile çocuk bayramına referansta bulunulmuştur.
Çalışmalar finalize edilmemiştir.
İstendiğinde Transparan PNG olarak boyutları forum sayfasına göre ayarlanmış şekilde yönetim ile paylaşılacaktır.
Bu set gönüllülük esasına dayalı şekilde tarafımca yaratılmıştır.
İstendiğinde Transparan PNG olarak boyutları forum sayfasına göre ayarlanmış şekilde yönetim ile paylaşılacaktır.
Bu set gönüllülük esasına dayalı şekilde tarafımca yaratılmıştır.
Son düzenleme: