Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence foruma hem Android hem iOS için mobil uygulama gelmeli. Devamlı Safari'yi açıp giriş yapmak insanı üşendiriyor, mobil uygulama gelirse daha rahat olur.
Bu arada sadece mobilden giriş yapılsın demiyorum isteyen yine tarayıcı üzerinden girebilir ama uygulama ile girmek isteyenler için daha kolay olur.

Son düzenleme:
Tarayıcı uygulaması var zaten ama IOS destekliyor mu bilmiyorum.

Uygulamadan kasıt App Store veya Play Store gibi bir şey ise acayip masraflı olur ve gereksiz.

Android'de bütün chromium tarayıcılarda telefona tarayıcı uygulaması olarak siteyi indirebiliyorsun. IOS'da da yapılabildiğine eminim. Safaride yapılmıyorsa Chromiumlarda yapılıyordur.

Uygulamadan kasıt App Store veya Play Store gibi bir şey ise acayip masraflı olur ve gereksiz.
Gereksiz olmaz. Doğru yapıldığı zaman uygulama, web sitesinden farklı olarak metin ve konu içeriği fotoğrafı dışında pek veri alışverişi yapmaz. Bu da site yükünü azaltır. Masraf konusuna gelince, evet orada haklısınız çünkü mobil geliştirici de bulmak gerekecek. Belki XenForo destekli çalışma paylaşan vardır. Bakmak gerek.

Gereksiz olur. Safari'den uygulama şeklinde ekleyebilirsiniz Techolay'ı, sorunsuz ve gerçek bir uygulama gibi çalışıyor. App Store'da ya da Play Store'da olsa da aynı şekilde web tabanlı olacak zaten.

Gereksiz olur. Safari'den uygulama şeklinde ekleyebilirsiniz Techolay'ı, sorunsuz ve gerçek bir uygulama gibi çalışıyor. App Store'da ya da Play Store'da olsa da aynı şekilde web tabanlı olacak zaten.
Android'de bütün chromium tarayıcılarda telefona tarayıcı uygulaması olarak siteyi indirebiliyorsun. IOS'da da yapılabildiğine eminim. Safaride yapılmıyorsa Chromiumlarda yapılıyordur.
Nasıl yapılıyor biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Yeşil siteye bir uygulama içinde erişilebiliyordu ama düzgün çalışmıyordu. Yapılacak uygulama doğrudan mobil sitenin aynısı olursa iyi olur. O da zaten çok elzem değil. Kısayol oluşturursun ana sayfana oldu bitti.