Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena olmazdı ve mobil arayüzü çok kullanışsız geliyor sizede öylemi bilmiyorum Masaüstü sitesi daha mantıklı mobilde.

Donanım Haber forumun sitesi göz kanatıyor, bununla birlikte adamlar on numara uygulama yapmış. Ama XenForo tabanı zaten masaüstü de mobil de uyumlu ve estetik.

Gerek yok ki. Safari tarayıcıdan paylaş deyip ana ekrana ekliyorum uygulama gibi oluyor zaten. Ama yan sekme açma özelliği olmadığını için öyle kullanmıyorum tarayıcıdan giriyorum her seferinde favorilere ekledim.

Ne gerekiyor?
  • Android geliştirici
  • Güvenlik önlemleri
  • API altyapı

Ne katkıları olur?
- Sadece konu içeriğini alacak şekilde yapacağı veri alışverişleri sayesinde ciddi anlamda sunucudaki yükü azaltır.

Ne sorunlara neden olur?
- Site içi eklentilerin bazılarıyla uyumsuz olur.

Gelir mi? Zor. Ama imkansız değil.

Sizin ana ekrana eklediğiniz de uygulama değil, PWA.

Uzun vadede planlıyoruz arkadaşlar. Şu anda önümüzü görmeden buna bütçe ayırmak istemiyorum. Benim için çalışanlarımın parasını vermek daha önemli. Sonra verdiklerim bile çıkıp "ben RTX 5090 alırken mağdur oldum" diyor.

Ben Chrome'dan anasayfaya uygulama olarak ekliyorum tam ekran uygulama deneyimi gibi bir şey sunuyor. Tarayıcıdan giriyormuş gibi hissetirmiyor. Tabii animasyon yok daha hantal ama bir eksikliğini göremedim.

Uzun vadede planlıyoruz arkadaşlar. Şu anda önümüzü görmeden buna bütçe ayırmak istemiyorum. Benim için çalışanlarımın parasını vermek daha önemli. Sonra verdiklerim bile çıkıp "ben RTX 5090 alırken mağdur oldum" diyor.
Başkan, gerek yok başkan. Hangi forum mobile taşınmış? Bu kültür böyle geldi, böyle gitsin :D

Aslında bir bakıma uygulaması var Techolay'ın linkine telefondan gireceksin Google'dan ayarlara gireceksin ana ekrana uygulama olarak yükle diyeceksin al sana uygulama amacın uygulama ise eğer. Kısayoldan basitce.

Aslında bir bakıma uygulaması var Techolay'ın linkine telefondan gireceksin Google'dan ayarlara gireceksin ana ekrana uygulama olarak yükle diyeceksin al sana uygulama amacın uygulama ise eğer. Kısayoldan basitce.
Koskoca GeForce Now bile böyle kullanılıyor mesela iOS'ta. Çok da güzel çalışıyor. Web Uygulaması şekline dönüşüyor öyle yapınca. Güzel oluyor bence.

Koskoca GeForce NOW bile böyle kullanılıyor mesela iOS'ta. Çok da güzel çalışıyor. Web uygulaması şekline dönüşüyor öyle yapınca. Güzel oluyor bence.

Bazen fazla kasmamak lazım tarayıcı Google gibi insana istediğini veriyor almasını bilen için analitik düşünebilen için kafasını çalıştıranlar sınıfındakiler ya da araştıranlar için.
Her yer de örnekler mevcut sonuçta.