Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ben dediğinizi anladım ve size katılıyorum zaten. Sadece mobil App için özel bir UI yerine direkt web sitesi entegresi olacaksa yani tarayıcıdan girdiğinde gördüğün şeyi aynısını göreceksen yapılmasının bir anlamı yok hatta daha iyi bile olabilir diyorum sadece ek olsun diye.

Bence eğer maliyeti uyguna gelirse yapılmalı. Onun dışında yeşil renkli başka bir yerde de bu var. Yukarı da bahsettiğim gibi kalite farkı oluşur.

Her şey uzun vade, plan ve program istiyor. Bakalım neler olucak.
Xenforo gibi komplike yazılımın native mobil uygulama geliştirme ve bakımı son derece maliyetli olacaktır. Tabii Recep bey bilir.

Xenforo halihazırda mobile uygun bir nitelikte. Donanımhaber gibi olsaydı uygulama elzem olurdu.

Bence Techolay markasını geliştirmek ve diğer teknoloji kanallarından daha farklı kılması adına hem Android'de hem IOS'da vb mobil platformlar için Techolay adında bir uygulama geliştirilebilir. Techolay sitesinin içerdikleri mobil uygulamaya entegre edilebilir.

Tabii benim bu önerimi uzun vadeye yaymakta fayda var. Kısa sürede olacak bir proje asla değil zaten. Uzun bir süreç ve dönem ister. Ekip ve çalışan sayısı arttıkça bu fikir uygulanabilir gibi.

Mesela Donanım Haber'in mobil uygulaması var. Yapılırsa güzel olabilir fakat web sitesi entegre edilmeyecekse, sıfırdan arayüz tasarlaması yapacakları için zorlu bir süreç olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör: