Techolay Moderasyon Konusunda Başkalaşım mı Geçirdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kopyala yapıştır yaptıkça ya da yapay zekadan direkt içerik aldıkça silinmeye devam edecektir.
Görüyorsunuz ki kapsamı belli olmayan, insiyatif dahilinde çifte standart uygulanan durumlar ve yazılı olmayan kurallar yönetim ve üyeleri karşı karşıya getiriyor. Kuralların güncellenmesini mümkünse öne çekmeyi tavsiye ederim. Bu bence Xenforo 2.3, GIF desteği, dedicated server ve moderatör seçimlerinden daha önemli.

Hocam bilet sistemini kullanmamız gereken herhangi bir durum görmedim çünkü moderatör konunun içindeydi zaten. Onca mesaja rağmen sadece benim yazım hatama takılıyorlar burada ne yapabilirim ki??
Bilet sistemi bunun için var.

Rapor sistemiyle farkı ne?

Biletlere moderatörler değil, yöneticiler bakar.

Bu neyi değiştirir?

Moderasyonun göremediği veya kaçırdığı durumları yöneticilerin kaçırmamasını ve aksiyon almasını sağlar.

Sonuç olarak ne olur?

Haksız veya uygunsuz olan durumu bize bildirerek sorunun çözümünü sağlamış olursunuz.

Dostum en son oyun fiyatları nedeniyle belirli bir ücrete sahip oyunlarda korsan konular açılamıyor muydu? Korsan kullanımını azaltmak ile amaç tam olarak ne peki? Ne elde edilecek?
Hocam korsan kullanmak resmen kul hakkıdır. Tamam ekonomi kötü falan filan kimse oyun alamıyor ama bu korsana destek olacağımız anlamına da gelmiyor. Ki o kural sadece artık satılmayan veya fiyatı aşırı yüksek olan oyunlarda geçerli. Konuda resmen bir oyunun hesap satışı konuşuluyordu hesap satışı zaten yasal bir şey değil.

Kopyala yapıştır yaptıkça ya da yapay zekadan direkt içerik aldıkça silinmeye devam edecektir.
Tamam, kopyala yapıştır konusu OK. Sebep bildirimi almadığım için tepki vermem doğal.

AI muhabbetine gelirsem, eşcinsellik ile ilgili konum basit bir konu değildi. Zaten bildiğim şeylerdi, sadece derleyip toplamasını istedim. Prompt'larım aşırı uzundur benim. AI'ya bilgiyi veririm ve onun kapsamını genişletmesini isterim.

Yani basit bir AI kullanımı söz konusu değil.

AI'a zaten referans bilgiyi ben veriyorum.

Neyse! Eşcinsellik konusu OK.

Ama neden en son açtığım patoloji konusu siliniyor. AI kullandım tabii ki ama sadece ana hatları yazdırdım. %80'i benim kendi cümlelerim. Bu neden siliniyor?

Dini yargılar çok rahat eğilip bükülebilir, yasa ve kurallar için kesinlikle kıstas olmamalı. Özellikle sabit kalan bir şeyden dinamik dünyaya ayak uyduracak düzenlemeler çıkarmayı bekleyemeyiz.

Bir dahakine öyle yapayım o zaman. Tabii yine böyle bir konuda "yazım hatasından" ceza yemezsem. Sanki hepimizin elinin altında TDK sözlüğü var. Google Klavye bile otomatik doldur ile çoğu sözcüğü yanlış yazarken biz nasıl hata yapmayalım onu anlayamıyorum.

Gerekli güncelleme yapılmıştır. Güncelleme doğrultusunda yapay zeka ile oluşturulduğu tespit edilen ve emin olunan konular silinecektir. Ayrıca artık ChatGPT, Gemini ya da farklı şirketlerin kullanıcı adı olarak kullanılması yasaklanmıştır. En yakın zamanda bu tür kullanıcı adı kullanan kişilere kullanıcı adı değişikliği için bilgilendirme yapılacaktır.

Bahsi geçen kurallar:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…