Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderasyon hem bunları engelliyor hem de korsan konulara izin veriyor. Korsan konuya moderatörlerden biri izin vermiş bir de resmen kavga çıkmasına rağmen konuyu kapatmamıştı, adamı da hala banlamadılar. Moderasyon yeşil forumdan daha sıkıntılı.
Korsan konuların tam olarak açılmama gerekçesi nedir?

Korsan konuların tam olarak açılmama gerekçesi nedir?
Korsan olması? Oyun platformlarına ve yönetmeliklere göre korsan yasak ve ilk konunuz değilse korsan konu açmak yasak. ki o konu kadar saçma bir konu görmemiştim. @Silinen üye hocam da konunun içindeydi. Konuyla alakasız tonlarca mesaj olmasına ve resmen yetkililere bir sürü hakaret edilmesine rağmen adam banlanmadı ve bana yazım hatasından ceza verilmişti.

Korsan olması? Oyun platformlarına ve yönetmeliklere göre korsan yasak ve ilk konunuz değilse korsan konu açmak yasak. ki o konu kadar saçma bir konu görmemiştim. @Silinen üye hocam da konunun içindeydi. Konuyla alakasız tonlarca mesaj olmasına ve resmen yetkililere bir sürü hakaret edilmesine rağmen adam banlanmadı ve bana yazım hatasından ceza verilmişti.
Rapor yoluyla çözülemeyen hususlar için bilet sistemini kullanabilirsiniz.

Dostum en son oyun fiyatları nedeniyle belirli bir ücrete sahip oyunlarda korsan konular açılamıyor muydu? Korsan kullanımını azaltmak ile amaç tam olarak ne peki? Ne elde edilecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.