Korsan konuların tam olarak açılmama gerekçesi nedir?Moderasyon hem bunları engelliyor hem de korsan konulara izin veriyor. Korsan konuya moderatörlerden biri izin vermiş bir de resmen kavga çıkmasına rağmen konuyu kapatmamıştı, adamı da hala banlamadılar. Moderasyon yeşil forumdan daha sıkıntılı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Böyle bir konu vardı neden silindi merak ettim. Başka bir konudan filan bahsetmiyorum.
Hocam olayı bildiğine emin misin? Çünkü savunacağım diye şu an kendin de rezil oluyorsun. Adamın konusu Full kopyala yapıştır.
Hocam olayı bildiğine emin misin? Çünkü savunacağım diye şu an kendin de rezil oluyorsun. Adamın konusu Full kopyala yapıştır.
Arkadaşlar kimseyi savunduğum filan yok, kesinlikle tarafsızım.
teknolojisefiri
Becerikli
Kıskanıyorlar seni bedözzaman efendi. Bu devirde kopyala yapıştır yapmayı her Allah dostu beceremez..Şimdi de açtığım psikolojik bir konuyu sessiz sedasız siliyorsunuz.Ne bir bildirim hiçbir şey yok.
Sıkıntı yok, konunun silinmesi durumlarında moderasyondan daima net bir sebep talep edebilirsiniz.Arkadaşlar kimseyi savunduğum filan yok, kesinlikle tarafsızım.![]()
Astronotarda
Üstün
Korsan olması? Oyun platformlarına ve yönetmeliklere göre korsan yasak ve ilk konunuz değilse korsan konu açmak yasak. ki o konu kadar saçma bir konu görmemiştim. @Silinen üye hocam da konunun içindeydi. Konuyla alakasız tonlarca mesaj olmasına ve resmen yetkililere bir sürü hakaret edilmesine rağmen adam banlanmadı ve bana yazım hatasından ceza verilmişti.Korsan konuların tam olarak açılmama gerekçesi nedir?
Rapor yoluyla çözülemeyen hususlar için bilet sistemini kullanabilirsiniz.Korsan olması? Oyun platformlarına ve yönetmeliklere göre korsan yasak ve ilk konunuz değilse korsan konu açmak yasak. ki o konu kadar saçma bir konu görmemiştim. @Silinen üye hocam da konunun içindeydi. Konuyla alakasız tonlarca mesaj olmasına ve resmen yetkililere bir sürü hakaret edilmesine rağmen adam banlanmadı ve bana yazım hatasından ceza verilmişti.
Astronotarda
Üstün
Hocam bilet sistemini kullanmamız gereken herhangi bir durum görmedim çünkü moderatör konunun içindeydi zaten. Onca mesaja rağmen sadece benim yazım hatama takılıyorlar burada ne yapabilirim ki??Rapor yoluyla çözülemeyen hususlar için bilet sistemini kullanabilirsiniz.
- Makaleler
- 7
O konunun kaynağı yoktu. Ama Risale-i Nur konumun silinmesini görmemiştim iyi oldu.
Kopyala yapıştır yaptıkça ya da yapay zekadan direkt içerik aldıkça silinmeye devam edecektir.
Dostum en son oyun fiyatları nedeniyle belirli bir ücrete sahip oyunlarda korsan konular açılamıyor muydu? Korsan kullanımını azaltmak ile amaç tam olarak ne peki? Ne elde edilecek?Korsan olması? Oyun platformlarına ve yönetmeliklere göre korsan yasak ve ilk konunuz değilse korsan konu açmak yasak. ki o konu kadar saçma bir konu görmemiştim. @Silinen üye hocam da konunun içindeydi. Konuyla alakasız tonlarca mesaj olmasına ve resmen yetkililere bir sürü hakaret edilmesine rağmen adam banlanmadı ve bana yazım hatasından ceza verilmişti.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.