Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet sağlıklı ve doğru bir tutum olmuş. Şahsen bu konu Recep Bey'e, Enes Bey'e ve diğer saygı değer ve emektar moderatörlerimize hakaret bile sayılır.

Emek yok ki? %1 bile hakaret gibi bir rakam.
Bu konuyu moderatörler kabul ettiyse ona da saygı duymak gerekiyor.

• Beğendim
İfadeler: 995
1717176945840.webp

Silinme konusunda bir açıklama bildirimi eklenebilir. Şu yüzden silindi gibi. Böylelikle spam mı yoksa tartışma mı belli olur.

Açıkçası ben -tam karşılık değil ama- ideolojik mi diyeyim, taraflı mı diyeyim, kafalarına göre konu onaylayıp siliyorlar.

Dostum yazdığın konuda sarf ettiğin emek %0, 001 falan. %99, 9'u yapay zekanın yazdığı metinden oluşuyor araya 2 nokta koydunuz diye hemen emek olarak saymayın. Kendiniz bile belirttiniz yapay zeka kullandığınızı. Şu an profilinize bakıyorum 70 tane makalenizden hepsinde yapay zeka kullanılmış. Hepsini birer birer raporlardım ama o kadar işsiz değilim. Recep abi konulardaki karakter sayısına göre indirim yaptığı için gram emek sarf etmediğiniz konulardan bedava indirim kasıyordunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu moderatörler kabul ettiyse ona da saygı duymak gerekiyor.

Bu konudaki tek haklı yer moderatörün okumadan bazı konuları onaylaması olabilir. Onun dışında tamamen gereksiz saçmalık. Anket eklemeleri için not bırakmıştım. Moderatöre not kısmını bile onaylamış. Daha sonra rapor ettiğimde anketi de oluşturmayıp notu silmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.