Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de çok iyi biliyorsun ki konunun silinmesinin nedeni tek AI değil.
AI maskeleme nedeni.
Moderasyon çıkacak tartışmayla uğraşmak istemediler, "ne uğraşacağız" deyip sildiler.

Ayrıca manipülatif mesajlarını kendine sakla.
Konunu silmekle hata yapmışlar, evet. Onaylamaları lazımdı.

Sonra AI makaleden 50 tane rapor yiyeceği için bir de öyle silinirdi.

Şu lanetolası foruma AI generated içeriği yasağı getirin, zaten internet yapay zeka çöplüğüne döndü, bu forumun bir tutumu olsun bari…

AI benim bildiğim zaten yasaktı. Hatta yasaklansın mı diye anket açılmıştı. Ben yasaklanmasın seçeneğine basmama rağmen büyük oranla yasaklansın çıkmıştı.

Şu lanetolası foruma AI generated içeriği yasağı getirin, zaten internet yapay zeka çöplüğüne döndü, bu forumun bir tutumu olsun bari…

Kısa Cevaplar:​

• Anlayışlı: Yapay zeka içeriğinin bazı endişelere yol açtığını anlıyorum. Belki de AI içerikleri için özel bir kategori veya etiketleme sistemi oluşturabiliriz.
  • Bilgilendirici: Yapay zeka içeriğinin bazı faydaları da var. Örneğin, yeni fikirler üretmek ve yaratıcı engelleri aşmak için kullanılabilir.
  • Sorgulayıcı: AI içeriğiyle ilgili endişeleriniz neler? Belki de bu endişeleri daha iyi anlayabilir ve çözümler üretebiliriz.
  • Tartışmacı: Bence internetin çeşitli içeriklere açık olması ve yapay zekanın da bu yelpazenin bir parçası olması önemli.

Ek Tavsiyeler:​

• Cevabınızda forumun kurallarına ve atmosferine saygılı olun.
  • Kişisel saldırılardan veya hakaretlerden kaçının.
  • Farklı bakış açılarına açık olun ve yapıcı bir diyalog kurmaya çalışın.
  • Gerekirse, daha fazla bilgi veya açıklama sağlamaya hazır olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.