Techolay moderatörlerinden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    77

creazy

Başarılı
Techolay'daki moderatörlerden genel olarak memnun musunuz?

Moderatörlerin forumdaki yaklaşımı, kullanıcılarla iletişimi, konu/mesaj vesaire yönetimi ve genel davranışları hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Her kullanıcının deneyimi farklı olabiliyor. Peki sizin deneyiminiz nasıl?

Bu konuda kişisel gözlemleriniz neler? Moderatörleri adil, yardımcı ve yeterli buluyor musunuz?

Bazen gereksiz uyarı verildiğini düşünüyorum. Şehitlerimize hakaret eden insanlara karşı sert bir üslupla konuştuğum için ceza almak ya da doğru olan bir şeyi söylemek bile ceza sebebi oluyor. Onun dışında sorun yok, onlar da kendilerine söyleneni yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel anlamda işini çok iyi yapan moderatörler var ama rapor sisteminde onlarla karşılaştığım için isimlerini hiç duymadım, isimsiz kahraman gibiler. :LOL:

Rapor sistemiyle hangileri ilgileniyor bu konuda bir hiyerarşi var mı bilmiyorum ama en memnun olduğum şey rapor kısmı olabilir, tartışma yaratmaya çalışanları bile uçuruyorlar, böylece forum çok daha sakin durumda.

Ama hiç haz etmediğim, çok kötü olduğunu düşündüğüm moderatör de var tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen gereksiz uyarı verildiğini düşünüyorum. Şehitlerimize hakaret eden insanlara karşı sert bir üslupla konuştuğum için ceza almak ya da doğru olan bir şeyi söylemek bile ceza sebebi oluyor. Onun dışında sorun yok, onlar da kendilerine söyleneni yapıyorlar.
Haklisindir veya haksizsindir lakin burasi caninin istedigini soyleyebilecegin bir forum degil. Uslup kurallari her kategori ve konu icin gecerlidir. Konu icerigi bazli hakaret edersen soft uyari (inisiyatife bagli) alirsin, kufur edersen sureli uyari alirsin. Forumdaki uyelere karsi veya ikili diyaloglarda ise bu durum soft uyarisiz direkt sureli uyari olur.

Bana sürekli yanlış uyarı verseler de evet.
Yanlis oldugunu dusundugunuz uyariniz varsa bilet sistemini kullanabilirsiniz. Gercekten yanlis ise kaldirilir.