1744221829041.webp

@Recep Baltaş artık sistemin bir kölesi olmak yerine kendi özgürlüğünü tercih etti, bu sebeple de Techolay adı altında kendi hükümdarlığını ilan etti (!)

Son düzenleme:
Recep Beyi yedi sekiz yaşlarımdan beridir takip ederim, içeriklerini ve kendisini çok severim, yaptığı işi çok saygı duyuyorum. Sayesinde çok şey öğrendim, açık olmak gerekirse "Technopatın" kendisi bana göre zaten hep Recep Baltaş'dı. Technopatı, "Technopat" yapan oydu. Burda bana göre Technopat sadece bir markadan ibaret asıl önemli olan onun şahsiyetiydi en başından beridir. Bir insanı dinlerken yüzüne bakarken bile bir işi ne kadar severek yaptığı zaten belli olur. Severek yapılan işinde zaten bana göre kötü olma şansı. Ben Receo Beyin çok daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini düşünüyorum ki bu ülkede bu kadar işbilmez cahil insan varken onun gibi insanları bulmak oldukça zor açıkçası. Biz tabi her zaman toplum olarak işini iyi yapan insanları bir şekilde aşağı çekmeye çalışıyoruz o ayrı bir mesele. Uzun lafın kısası bana göre harika birisi ömrü uzun olsun. Recep Bey eğer ki mümkünatı var ise sizden Linuxla ilgili içeriklerde görmek isteriz, nacizane ricamdır sizden.
@Recep Baltaş