Detaylar
Kim cevapladı?Can sıkıntısı.
Dr. House'u izlediysen eğer. Orada 3 doktor vardır. Her daim House başlarında olamazdı. Hepsinin gölgesinden çıkıp, kendi işlerini kovalaması lazımdır.
Recep Baltaş'ta o üç doktardan biri ve böyle planları var mış zaten ama malum sebeplerden dolayı daha hızlı atılmış buna.
@Recep Baltaş doğru değil mi hocam?
.
Recep Baltaş'ta o üç doktardan biri ve böyle planları var mış zaten ama malum sebeplerden dolayı daha hızlı atılmış buna.
@Recep Baltaş doğru değil mi hocam?
Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; Reggae…
Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay gemisindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Napim ne edim dedim işte Techolay’ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay gemisindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Napim ne edim dedim işte Techolay’ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Blackraven
Üstün
Technopat o kadar iyiyse Technopat 2 nerede sorusuna cevap olarak açıldı.
Emre Human
Üstün
Bir şeyin alternatifi olamaz mı yani? Başlık okey de "Technopat dururken neden açtınız?" argümanı çok saçma.Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?
Recep Baltaş Technopat'tan ayrıldı. Kendi de böyle bir yola çıkmak istedi ve oldu.Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?
Merak ettim sadece.Bir şeyin alternatifi olamaz mı yani? Başlık okey de "Technopat dururken neden açtınız?" argümanı çok saçma.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
G-Sync yokluğu 300hz ekranda sorun olur mu?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-
-