Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?

Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; reggae…

Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay ge misindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Ne yapayım ne edeyim dedim işte Techolay'ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.

Bir gün Recep hocamla oturuyoruz Steve Jobs da var Bill Gates Cem Yılmaz falan dedim sen site açsana o dedi hiç aklıma gelmemişti ama bar kuruyordu o sıra yıllar sonra Techolay'ı kurdu öyle işte(!)
Hatta Gora fikrini Cem Yılmaz'a veren Recep hocamdır.

Recep Baltaş'ın fedaileri olarak yanında olmamız gerekçesiyle açıldı. Ayaklanın kardeşlerim hepimizi banlayamazlar.

league-of-legends-sylas.gif

Son düzenleme:
Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; Reggae…

Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay ge misindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Ne yapayım ne edeyim dedim işte Techolay'ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Barı Çeşme'de açalım hocam bir dahaki için. 11 bin mesaj var herkes 100 lira verse 1 milyon 100 bin lira olur. Techolay Bar koyardık adını.

Son düzenleyen: Moderatör: