Detaylar
Kim cevapladı?@Recep Baltaş moderatörlerle istihdama katkıda bulundu ve forum için materyaller kullandı kullandığı materyallerin vergilerini ödedi böylece vatana millete katkıda bulundu bunlar bizim için.
@Recep Baltaş bey Technoapt'ın ad haklarını geri alıp burayı technopat 2 yapacakmışsınız doğru mudur bilgi?Technopat o kadar iyiyse Technopat 2 nerede sorusuna cevap olarak açıldı.
Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?
Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; reggae…
Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay ge misindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Ne yapayım ne edeyim dedim işte Techolay'ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Bir gün Recep hocamla oturuyoruz Steve Jobs da var Bill Gates Cem Yılmaz falan dedim sen site açsana o dedi hiç aklıma gelmemişti ama bar kuruyordu o sıra yıllar sonra Techolay'ı kurdu öyle işte(!)
Hatta Gora fikrini Cem Yılmaz'a veren Recep hocamdır.
Köleliğe isyan olarak.
"Bir anda" olur öyle.
Barı Çeşme'de açalım hocam bir dahaki için. 11 bin mesaj var herkes 100 lira verse 1 milyon 100 bin lira olur. Techolay Bar koyardık adını.Kuşadası'nda barım vardı. Çok güzel müzik yapıyordum; Reggae…
Tutmadı. Borç geldi gırtlağa dayandı... Alacaklılar geldi öldürmek için. Ben de boynuma taşı bağladım, tam iskeleden salıyordum kendimi... Uzay ge misindeyim. Bambaşka bir dünya. Gemide de mutfağa koydular, çok boş vaktim var. Ne yapayım ne edeyim dedim işte Techolay'ı kurdum. Okurlar geldi falan. Bir bakmışsın 11.000 mesaj.
Son düzenleyen: Moderatör:
Spacer
Uzman
Recep Hocamızın önderliğinde bilge yolculuğuna çıkmak için kuruldu hocam.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Game Garaj R9T 9955HX & 5070 Ti C1 laptop 99.999 TL
- Unlishimaide
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-