Aslında bir yandan da mantıklı soru. Çünkü kitle 2ye ayrıldı X konusunu bilen y konusunu bilmiyor veyahut tam tersi. Bu yüzden çoğu zaman konu açarken aynı konuyu 2 farklı sitede açıyorum. Bazen Technopat harika iş çıkarıyor bazı zamanlarda Techolay.

Technopat dururken neden bir anda Techolay açıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yersiz açıklamaları yüzünden linçlenen Recep Baltaş'ı arada sürtüşsek de yalnız bırakmadık hatta yeşil siteyi saldık mavi siteye geldik. Sırf o trollere inat olsun diye.

Tüm telefon önerilerine Samsung alın yazabilmem için bir platform lazımdı. Ondan bu tüm tantana.

Teknik olarak doğru, başkasının ne için kullandığı beni ilgilendirmiyor.

Valla iyi ki açılmış, Technopat'taki kıçı kalkık moderatörlerden ve sürekli çöken sistemden bıkmıştık. Techolay'da bu sunucu problemleri ara sıra olsa bile adam çıkıp bir şeyler yapıyor bunu dile getiriyor. Technopat'ta bunu dile getirince başına üşüşüyorlar. Techolay'ın kitlesinin de daha niş ve kaliteli olduğuna inanıyorum. Technopat şu anda yılların verdiği tekel teknoloji yardımlaşma forumu olmanın ekmeğini ve onun SEO'sunu yapan @Recep Baltaş'ın (yanlış hatırlamıyorsam o SEO Recep Baltaş'ın emeği) ekmeğini yiyor. Yoksa şu anda elle tutulur bir forum değil. Şimdi anlaşılır mı niyesi?

Buradaki moderatör ekibi daha iyi öbür tarafta biraz egolu kişiler vardı. Moderatör olarak.