Techolay neden yavaş çalışıyor?

Requiemm

Üstün
Makaleler
2
Hocalarım selam. Son 3 gündür Techolay nedense geç açılıyor, bir konuya tıklayınca falan yavaş çalışıyor. Sorun bende mi diye baktığımda Technopat ve diğer sitelerde böyle bir sorun yaşamadım.

Abi helal olsun Techolay her zaman bir numara ancak sinir hastası, ezik gibi şeyler söyleyip saldırı atanları iyice keyiflendirmiş oluyorsun. Mesela kimse bunun konusunu açmasa, sen de bunu umursamasan adam sıkıntıdan bırakır bu işi.

Çekemeyen birisi DDoS atıyor. Sinirlenme belirtilerini görünce saldırılarını daha da arttırabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsedilen şahıs @CVaRy. @792'ı boşuna suçlamayın.

Çok sıkıntılı forumun kalitesini düşürüyor yavaşlık veya donma oluyor.

Sunucuya DDoS atıyorlar. Ondan durum böyle.

Ne yazık ki DDoS'a çözüm yok. CloudFlare ise bi yere kadar koruyor.

Çok doğru söyledin. Bu yüzden ben de çok iğneleyici şeyler söylememeye çalışıyorum da Recep abi bazen abartıyor bu konuda.

Hocam, siz küfür ederek DDoS atanı gaza getiriyorsunuz. Hiç takmasanız zaten yapmayı keser.

Bu arada bende de yavaş çalışıyor site.

Polat Alemdar, DDoS atacak kadar yüzsüz biri değil. Kendisini aylardır tanıyorum gayet temiz biri. DDoS atan @CVaRy.

İfadeler: 792

Madem öyle, bu arkadaş neden hala ban yemedi?

Evet son birkaç gündür sürekli yavaşlık, sunucuya bağlanamama gibi sorunları ben de yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…