Detaylar
Kim cevapladı?Abi helal olsun Techolay her zaman bir numara ancak sinir hastası, ezik gibi şeyler söyleyip saldırı atanları iyice keyiflendirmiş oluyorsun. Mesela kimse bunun konusunu açmasa, sen de bunu umursamasan adam sıkıntıdan bırakır bu işi.Sorun sende değil. Kendini Polat zanneden bir geri zekalı sinir hastası, ilaçlarını almadığı için her sinir krizi geçirdiğinde siteye saldırıyor.
Ama ancak para ve zaman harcadığıyla kalıyor ezik.
Eki Görüntüle 72885
Çekemeyen birisi DDoS atıyor. Sinirlenme belirtilerini görünce saldırılarını daha da arttırabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet Akif T
Başarılı
Doğrulama değil, direkt Blocked dedi bana.Anladım hocam.
Bazen öyle oluyor bende de Cloudflare robot doğrulaması ekranında kalıyor.
- Makaleler
- 4
Çok doğru söyledin. Bu yüzden ben de çok iğneleyici şeyler söylememeye çalışıyorum da Recep abi bazen abartıyor bu konuda.Abi helal olsun Techolay her zaman bir numara ancak sinir hastası, ezik gibi şeyler söyleyip saldırı atanları iyice keyiflendirmiş oluyorsun. Mesela kimse bunun konusunu açmasa, sen de bunu umursamasan adam sıkıntıdan bırakır bu işi.
Hocam, siz küfür ederek DDoS atanı gaza getiriyorsunuz. Hiç takmasanız zaten yapmayı keser.Sorun sende değil. Kendini Polat zanneden bir geri zekalı sinir hastası, ilaçlarını almadığı için her sinir krizi geçirdiğinde siteye saldırıyor.
Ama ancak para ve zaman harcadığıyla kalıyor ezik.
Eki Görüntüle 72885
Bu arada bende de yavaş çalışıyor site.
Polat Alemdar, DDoS atacak kadar yüzsüz biri değil. Kendisini aylardır tanıyorum gayet temiz biri. DDoS atan @CVaRy.
Hocam, siz küfür ederek DDoS atanı gaza getiriyorsunuz. Hiç takmasanız zaten yapmayı keser.
Bu arada bende de yavaş çalışıyor site.
Polat Alemdar, DDoS atacak kadar yüzsüz biri değil. Kendisini aylardır tanıyorum gayet temiz biri. DDoS atan @CVaRy.
Madem öyle, bu arkadaş neden hala ban yemedi?