Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam.

Yavaşlık Netvay kaynaklı ve bu akşam donanım değişimi ile çözeceklerini belirttiler. Beklemedeyiz.

Akşam tüm yapı tamamen değişecek, 3 tane yedek operatörlü olacak. Ekstra yurt dışı servisi geliyor, böylece hiç bir saldırı yokken saf hat kullanımı olduğundan sunucu erişim süreleri 5ms altına düşecek. Saldırı anlarında sırayla operatörlerden gelen korumalar devreye girecek, yine durmazsa yurt dışı servisine geçerek saldırı tamamen engellenecek.

Bir insan neden saldırı yapar ki? Hani ne kazanıyorsun? Böyle pragmatik açıdan bir kazancı olsa neyse diyeceğim de yani DDoS attın. Sonra? Ya ben cahilim ya da insanlar gerçekten garip.

Bir insan neden saldırı yapar ki? Hani ne kazanıyorsun? Böyle pragmatik açıdan bir kazancı olsa neyse diyeceğim de yani DDoS attın. Sonra? Ya ben cahilim ya da insanlar gerçekten garip.
Çocukken bu tarz şeylerin verdiği haz paha biçilmez, öyle demeyin. Çocukken oyunlarda çok hile yapıp insanların sinirlenmesinden epey zevk alırdım.

Son düzenleme:
Özet: (Sarkastik ironi)
"KaNkA FiLiStİn DuŞmAnInA (?) bİr DdOs AtMıŞım fennaaa"
Başka bir argüman göremedim, resmi goren varsa merak ediyorum.