Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam

Yeni logo tasarımını nasıl buldunuz?

• Çok beğendim

Oy: 13 13,5%
  • Beğendim

Oy: 47 49,0%
  • Nötr

Oy: 15 15,6%
  • Beğenmedim

Oy: 16 16,7%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 5 5,2%

• Oy verenlerin toplamı
    96
  • Anket kapandı .
Bence daha sade ve amaca hizmet eden bi tasarım tercih edilmeli. Çalışmalar kötü değiller ancak çok kompleks ve göz yorucu duruyorlar.

"tech" yazısı kısmı dışında karmaşık buldum, "olay" yazısındaki "o" ve "y" harfleri çok karmaşık gözüküyor. "t" harfi hoş olmuş, ".net" ve "Teknoloji rehberiniz" yazıları da gereksiz göz yoruyor.

Bahsettiğim kısımlar dışında gayet güzel.

@dijitalfikir yeni yapacağım eklentide logonuzu kullanma izni alabilir miyim? Adınız açıklamada olacak tabii ki. İzin verirseniz sadeleşmiş logonun kaliteli ve transparan hâlini de atsanız çok iyi olur.
Elbette olur. Ama tam olarak logonun platform yetkililerince onayı söz konusu değil bunu bilmekte fayda var yani yapılan her iş şu an deneme aşaması olur bence.

Oylamaya açmıştım orası da bir sonuç göstermesi adına bilmiyorum sizlere de gözüküyor mu sonuçlar? Ben kendim sunduğum için oylamaya katılmak adil olmaz diye atmadım oyumu Recep Baltaş'ın beğenmesine ayrı sevindim diyebilirim. Başta söylediğim gibi tasarım konusunda elimden gelen desteği sunabilirim vakit buldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…