Yeni logo tasarımını nasıl buldunuz?

• Çok beğendim

Oy: 13 13,5%
  • Beğendim

Oy: 47 49,0%
  • Nötr

Oy: 15 15,6%
  • Beğenmedim

Oy: 16 16,7%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 5 5,2%

• Oy verenlerin toplamı
    96
  • Anket kapandı .
Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus.

techolay_logo_29122023.webp

Öncelikle güzel dileklerini için teşekkürler. Logo için de elinize sağlık. Dediğiniz gibi mevcut logo biraz aceleyle oluşturuldu, ilerleyen zamanlarda daha iyi bir logoya geçme planımız var ama ben bir logo değişimi yaptıktan sonra onu her yerde kullanacağımızdan dolayı ilki gibi aceleye getirmek istemiyorum, Herkesin içine sinen bir logo olsun istiyorum. Bu bağlamda bu tasarım aklımızda olsun, ileride diğer logolarla birlikte oylamaya sunarız 🙏

Öncelikle güzel dileklerini için teşekkürler. Logo için de elinize sağlık. Dediğiniz gibi mevcut logo biraz aceleyle oluşturuldu, ilerleyen zamanlarda daha iyi bir logoya geçme planımız var ama ben bir logo değişimi yaptıktan sonra onu her yerde kullanacağımızdan dolayı ilki gibi aceleye getirmek istemiyorum, Herkesin içine sinen bir logo olsun istiyorum. Bu bağlamda bu tasarım aklımızda olsun, ileride diğer logolarla birlikte oylamaya sunarız 🙏
Oylamada büyük ihtimalle bunu oylayacağım. :D

Karmaşık olmayan sade olan bütün logoları severim. Google Microsoft gibi çeşitli kuruluşlar zamanla karmaşık logolarını basitleştirdi.