Bu yönetici menüsü.Moderatör menüsü böylemiymiş ya ben bizim gibi ama daha farklı işlevlere sahip bir menü bekliyordum.
Bu yönetici menüsü.Moderatör menüsü böylemiymiş ya ben bizim gibi ama daha farklı işlevlere sahip bir menü bekliyordum.
Sıradan bir XenForo paneli. Daha önce gördüyse kolayca çakar.Peki bu arkadaş paneli nasıl biliyor? Yani genel olarak bakıldığında renkler vs. Orijinaline benziyor, internette panel taslakları falan var mı?
Sıradan bir XenForo paneli. Daha önce gördüyse kolayca çakar.
Peki bu arkadaş paneli nasıl biliyor? Yani genel olarak bakıldığında renkler vs. Orijinaline benziyor, internette panel taslakları falan var mı?
Yutup techolay sosyali heçkledim çok kuulum artık.Arkadaşlar selam,
Dün gece bir destek talebi geldi panelin sızdığını iddia eden. Şu ekran görüntüleri paylaşıldı:
Eki Görüntüle 23262
Eki Görüntüle 23263
Sabah spor yaparken şüpheye düşsem de şimdi tekrar kontrol ettim ve görüntü fakePanele sızdığını iddia eden arkadaşı Sosyal'de bir değişiklik yapmaya davet ediyorum
![]()
Kurulamıyordu hocam büyük ihtimalle localhostSıradan XenForo paneli beyaz, tema kurmuş fotoğrafı paylaşan kişi panele. Ki XenForo Demo ile alınabilir bu SS.
Not: Galiba XenForo Demo'da eklenti kurulamıyordu, haliyle panel teması da kurulamaz.
Unauthorized XenForo host: https://xenforo.com/community/threads/181886Eki Görüntüle 37450
Sitilleri kopyalamak zor bir şey değil. Muhtemelen localhost'una n*lled kurulum yapıp sitilleri de değiştirmiştir.
Şurayı görünce haykırasım geldi. "Süper yönetici" ne ya?
Eki Görüntüle 37451