Tamam, ben de onu diyorum. 2021 olması gerekiyor. Hala o zamandan aynı profil fotoğrafını kullanıp GIF olarak kalanlar var hareketli, onu kastetmiştim. Dediğiniz gibi olur inşallah.O öyle değil. 2021 veya 22 olması lazım. O ara gif açıldı. Ancak sunucuya çok yük bindirdiği için geri kaldırıldı. Gif profil fotoğrafı yapanlarda ise kaldı. Burada şayet kaldırılmazsa öyle bir durum yaşanmaz kısacası.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bi zamanlar 2.3 diye diye ne beklerdik be. Zaman hizli geçiyor.
- Makaleler
- 7
Aktarılacak veri boyutu 70 GB. Önce bunun yedeğini alıp sonra transfer edip sonra yeni sunucuda tüm yapıyı ayağa kaldırmak bile tek başına 4 saate yakın sürmekte.
Yeni sunucuyu aktif hâle getirip tüm işlevlerin çalıştığından emin olmak da bir o kadar olmasa da uzun sürecektir.
@Enes3078, sunucuyu nerden aldınız? Paketi paylaşır mısınız? Xenforo eklentileri yazmak ve oluşturmak için böyle bir sunucuya ihtiyacım var. @Recep Baltaş
- Makaleler
- 1
Ne diyelim, uğurlu olsun. Bir şeylerin sürekli geliştirilmesinin peşinde koştuğunuzu görmek çok güzel. Bu arada GIF gelecek de benim koyacak profil fotoğrafım yok, onu ne yapacağım bilemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Hocam uygun vakit demişsiniz ama tahmini GIF ne zaman gelir?
Belki yarın belki yarından da yakın
Bu arada sunucu taşındıktan sonraki gün kendim test etmeyi planlıyorum. Sunucu taraflı sıkıntı yoksa direkt herkese açacağım.
Katıl butonu aç Recep abi.
Kolay gelsin emeginize saglikTam saati belli olmamasına karşın bu akşam testler gerçekleştirilecektir. Sunucuya geçiş bu doğrultuda gece saat 12'yi ya da sonrasını bulabilir. Saat netleştikten sonra bu duyuru da güncellenecektir. Sunucu geçişi esnasında herhangi bir şekilde Sosyal'de ve ana sayfada etkileşimde bulunulamayacaktır.
Meraklısı için bu sunucu geçişi neleri kapsamakta kısaca listeleyelim:
Bunların yanında daha çok söylenecek söz olsa da şimdilik burada bitirelim. Herkese iyi Sosyaller dileriz.
- Önceki sunucumuzda 4 GB RAM varken yeni sunucumuzda 6 GB RAM olacak. İşlem hızlarında önemli ölçüde artışı bizlere sağlayacak.
- Sunucunun tümüne erişim yetkimiz olduğundan PHP eklentilerini düzenleyebileceğiz. Uygun vakitte GIF profil fotoğrafının geleceğini bu doğrultuda belirtebilirim.
- En güncel versiyonlara anında erişim sağlayabileceğimizden eskisine kıyasla her gün daha da hızlı bir deneyim sunabilmek adına kendimizi güncel tutabileceğiz.
Acik ki?
- Techolay
- Forum: Techolay Video İçerikleri
erdym 56
Üstün
Hocam bu üye rolleri de daha kapsamlı olsa çok güzel olur böyle sadece tanınmış üye olunca olmasa da olur muş gibi duruyor. Bu arada bende GIF olayını istiyordum güzel bir güncelleme olacak gibi.