Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam deminki şeyi kapattığımda aynı kalmıştı. Ardından Techolay'dan çık gir yapınca tekrardan bozuldu. Demin güvenilir olarak işaretlediğim şey sayesinde gözüküyor.
Bu şekilde 3 siteyi güvenilir yap. Düzeldi bende.
- Makaleler
- 9
Dün önerdiğim JavaScript eklentisini kapatmayı dener misin?
Dün önerdiğim JavaScript eklentisini kapatmayı dener misin?
Düzeldi hocam fakat ben Techolay'ı güvenilir olarak işaretlemiştim, JavaScript izin verilmişti.
Son düzenleyen: Moderatör:
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Düzeldi hocam fakat ben Techolay'ı güvenilir olarak işaretlemiştim, JavaScript izin verilmişti.
Nasıl çözdüyseniz yazın, (Akagi hocamın cevap ise onu cözüldu olarak isşaretleyin.) Çözüldü olarak işaretlerin.
Nasıl çözdüyseniz yazın, (Akagi hocamın cevap ise onu cözüldu olarak isşaretleyin.) Çözüldü olarak işaretlerin.
Raporladım zaten çözüm olarak.
- Makaleler
- 9
Eki Görüntüle 29212
Yanda gözüken kilit simgesini açarsan olur herhalde.
Bunu güvenilir olarak işaretlediğimde düzeldi.
- Makaleler
- 9
Eklentiyi mi kapattın yoksa başka bir şeyi mi?Şimdi ise kapattım fakat hala aynı. Yanlış bir şeyi işaretlemedim umarım.
Hocam deminki şeyi kapattığımda aynı kalmıştı. Ardından Techolay'dan çık gir yapınca tekrardan bozuldu. Demin güvenilir olarak işaretlediğim şey sayesinde gözüküyor.
- Makaleler
- 9
Bu şekilde 3 siteyi güvenilir yap. Düzeldi bende.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-
-