Malumunuz şu an buradaki rütbe sistemi çoğu kişinin hoşuna gitmiyor. Haklılar da. 2000 mesaj adamla ben nasıl aynı rütbede olabiliyorum mesela :D Ayrıca kim beni tanıyor burada :D O yüzden yeni bir rütbe önerisi geldi aklıma, Türk ordusundaki gibi olsun. Mesela Er rütbesinden başlasın, mareşale kadar gitsin. Şu an tam puan puan yapamadım ama yavaş yavaş, farklı fikirler gele gele oturacaktır.
@Enes3078
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -22 Eksi
Malumunuz şu an buradaki rütbe sistemi çoğu kişinin hoşuna gitmiyor. Haklılar da. 2000 mesaj adamla ben nasıl aynı rütbede olabiliyorum mesela :D Ayrıca kim beni tanıyor burada :D O yüzden yeni bir rütbe önerisi geldi aklıma, Türk ordusundaki gibi olsun. Mesela Er rütbesinden başlasın, mareşale kadar gitsin. Şu an tam puan puan yapamadım ama yavaş yavaş, farklı fikirler gele gele oturacaktır.
@Enes3078
@Recep Baltaş
Brawl Stars rütbeleri geçerli olabilir bence (Betalar alamaz)
(!)

Ne yapılır bilmiyorum ama artık bir değişiklik olsun.

1723114023767.webp

Rütbe sistemi çok basit kaçıyor, mesela benim @umut ile aynı rolü taşımam saçma çünkü hocamızla aramda 5.000 mesaj fark var. O mesaj farkının bir rütbelendirme ile ayarlanması lazım.

Rütbeler mesaj, puan vb şeyler yerine yöneticiler tarafından foruma yararlı kişilere verilmeli bence.

Bir de Türkçeye uygun olsa güzel olur.
Oyle uzerinde saatlerce dusunmedim aslinda. GPT ile birkac prompt girdikten sonra boyle bir sonuc cikartti. Turkce surumunu de olusturmustu. Onu da atayim, belki o daha mantikli gelir. Bu öneriden baska forumda da onerilen IUPAC sistemi cok mantikli. O da kullanılabilir aslinda.

Yunan tanrıları demişsiniz alın size Türk tanrıları:

1. Aşkar - Güneşin Tanrısı
2. Ay Ata - Ay Tanrısı
3. Er Kishi - Şeytan, Kötülük Tanrısı
4. Yer Ata - Toprak Tanrısı
5. Umay Ata - Ruhların Koruyucusu
6. Ülgen - Yüce Gökyüzü Tanrısı
7. Od Ata - Ateş Tanrısı
8. Kara Han - Kötülük ve Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
9. Su Ata - Su Tanrısı
10. Kuy Ata - Kuyuların ve Su Kaynaklarının Tanrısı
11. Yel Ata - Rüzgar Tanrısı
12. Gök Tengri - Gök Tanrısı, En Yüce Tanrı
13. Erlik Han - Yeraltı Dünyasının Hükümdarı, Ölüm Tanrısı
14. Boz Tengri - Kış Tanrısı
15. Kızagan Tengri - Savaş ve Güç Tanrısı
16. Kızıl Tüylü - Savaş Tanrısı
17. Bai Ulgan - İyilik Tanrısı
18. Ak Ana - İlk Yaratıcı, Suların Tanrısı (Bazı kaynaklarda kadın olarak geçer)
19. Kayra Han - En Yüce Tanrı, Yaratıcı Tanrı