Malumunuz şu an buradaki rütbe sistemi çoğu kişinin hoşuna gitmiyor. Haklılar da. 2000 mesaj adamla ben nasıl aynı rütbede olabiliyorum mesela :D Ayrıca kim beni tanıyor burada :D O yüzden yeni bir rütbe önerisi geldi aklıma, Türk ordusundaki gibi olsun. Mesela Er rütbesinden başlasın, mareşale kadar gitsin. Şu an tam puan puan yapamadım ama yavaş yavaş, farklı fikirler gele gele oturacaktır.
@Enes3078
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -22 Eksi
Arkadaşlar iyisi mi yolumuzdan şaşmayıp bilim ve teknoloji üzerine düşünelim zira bu iki kategori haricinde ne olursa olsun Mafia City'den çıkmış rütbelere dönecek.

Arkadaşlar iyisi mi yolumuzdan şaşmayıp bilim ve teknoloji üzerine düşünelim zira bu iki kategori haricinde ne olursa olsun Mafia City'den çıkmış rütbelere dönecek.

Rütbe Sistemi Önerisi​

1. Yeni Üye(0 - 10 gönderi)
    • Açıklama: Forumda yeni olan ve aktif bir şekilde katılmaya başlayan kullanıcılardır.
  2. Teknik Keşifçi(11 - 50 gönderi)
    • Açıklama: Forumda belirli bir etkileşimde bulunan ve teknoloji konularına merak sarf eden kullanıcılar.
  3. Bilgi Paylaşımcısı(51 - 150 gönderi)
    • Açıklama: Bilgi ve deneyimlerini paylaşan, diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunan aktif katılımcılar.
  4. Teknoloji Tutkunu(151 - 500 gönderi)
    • Açıklama: Teknoloji hakkında derinlemesine bilgi sahibi olan, forumda sıkça aktif olan kullanıcılar.
  5. Uzman kullanıcı(501 - 1000 gönderi)
    • Açıklama: Belli bir alanda uzmanlaşmış, bilgilerini diğer kullanıcılarla paylaşan ve soruları yanıtlayan deneyimli katılımcılar.
  6. Topluluk Lideri(1001 - 2000 gönderi)
    • Açıklama: Forumda liderlik yapabilen, yeni kullanıcıları yönlendiren ve olumlu bir atmosfer oluşturan etkili üyeler.
  7. Teknoloji Analisti(2001 - 5000 gönderi)
    • Açıklama: Teknoloji trendlerini, yenilikleri ve gelişmeleri sürekli takip eden; forumda önemli katkılarda bulunan kullanıcılar.
  8. Techolay Danışmanı(5001+ gönderi)
    • Açıklama: Forumun en itibarlı ve deneyimli üyeleri; uzmanlıkları sayesinde diğer kullanıcılara rehberlik eden kişilerdir.

Yapay zeka bunu önerdi. Ben masumum.

2024-08-09 (3).webp

Şöyle rütbeler gelmesinde ne olursa olsun razıyım :D