Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area 28
Üstün
- Makaleler
- 3
Öndeyiz...
Başardıysa neden kerneli vermiyor?Evet arkadaşlar başardım. Ama Techolay sazanları yüzünden isomu paylasmiyacağım.
Eğer yaptıysan böyle bir şey, cidden büyük iş yapmışsın.Evet arkadaşlar başardım. Ama Techolay sazanları yüzünden isomu paylasmiyacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhoiisa 8
Üstün
Techolay sazanları kerneli çalar diye.
- Makaleler
- 7
Bu çocuk tek satır HTML bile yazabiliyorsa kendimi asacağım
NTLite kullanmayı bilen veletten başka bir şey değil.
xalvorath 1
Yetkin
Bu çocuğa çok acıyorum, ailesi büyük ihtimalle sevgi göstermiyor ve o da insanlara yaranmaya çalışıyor ama onu da doğru yapmayıp dolandırıyor, ne kadar acınası.
Bunun olayı ne? Herkes farklı bir şey söylüyor.Bu çocuğa çok acıyorum, ailesi büyük ihtimalle sevgi göstermiyor ve o da insanlara yaranmaya çalışıyor ama onu da doğru yapmayıp dolandırıyor, ne kadar acınası.
xalvorath 1
Yetkin
Klasik W7 ucubesi, ISO yapmış ismini de W7 Ultra yapmış parayla satmaya çalışıyor ama gördüğüm kadarıyla yaptığı tek şey arka plan değiştirmek.
Hmm siz onu diyorsunuz. Evet o olay vardı. Şimdi yaptığı projede bir sorun göremedim. Ücretsiz verecek gibi duruyor.Klasik W7 ucubesi, ISO yapmış ismini de W7 Ultra yapmış parayla satmaya çalışıyor ama gördüğüm kadarıyla yaptığı tek şey arka plan değiştirmek.