R

Ranton Kouga

Ziyaretçi
Ben aşırı beğendiğimi söylemek istiyorum. Destek sistemi olsun, modların kibarlığı olsun, tam anlamıyla mükemmel bir site. Yavaş olmasa bence harika olacak. Eminim ki daha da hızlanacak ve gelişecek bir site. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
create an image of 404 not found in a unique way.webp

Ben aşırı beğendiğimi söylemek istiyorum. Destek sistemi olsun, modların kibarlığı olsun, tam anlamıyla mükemmel bir site. Yavaş olmasa bence harika olacak. Eminim ki daha da hızlanacak ve gelişecek bir site. Sizin düşünceleriniz neler?
Düzelt kullanmama rağmen ceza yiyorum bunun kadar sinir bozucu bir şey olamaz :D

Moderasyon ekibi için evet, gayet memnunum. Fakat yönetim ekibinden bir kişi haricinde memnunum. Zira kendisinede sırf yönetici olduğu için herhangi bir işlem uygulanmadı, haklı olduğumu da kanıtlamıştım. Yıllardır forum kullanırım hayatımda bu kadar berbat bir yönetici görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör: