Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Sonunda yeni bir slander yapmaya ikna oldum ama önerilere ihtiyacım var? Ne önerirsiniz? Şarkı önerisi olan da yazsın. @1138, @brkdnmz, @SoldierBoyBabam, @Leo, @uintptr, @Silinen üye, @alperen, @dewberry
Kendi nickimi yazdigim icin ceza aldim
- Makaleler
- 19
Ben de olsam iyi olur...
- Makaleler
- 4
Yuh. O kadar mı katılaştılar arkadaş
Bütçe nedir
Yetkin
Gazze'de soykırım var
İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Ammar Kızılçınar. İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Gazze'de şehit sayısı 21 Bini geçti. Barbar...
- Makaleler
- 4
Patladım.Eki Görüntüle 31557
Gazze'de soykırım var
İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Ammar Kızılçınar. İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Gazze'de şehit sayısı 21 Bini geçti. Barbar...techolay.net
Eki Görüntüle 31557
Gazze'de soykırım var
İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Ammar Kızılçınar. İşgalci siyonistler; Han Yunus, Seryat, Zevayide ve Refah'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bölgeyi vurdu. Gazze'de şehit sayısı 21 Bini geçti. Barbar...techolay.net
Son mesajıda ben yazmışım dshdhdghg