Bana olduğuna eminim, ben her raporun sonunda teşekkürler yazarım, ve bu slander da bulunmam istemediğimi söylemiştim. Kesin bana diyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Değil işte, @uintptr öyle biri değil. Burada anlatmayayım olayı, kendisi isterse anlatır.Bana olduğuna eminim. Ben her raporun sonuna 'teşekkürler' yazarım ve bu slanderda bulunmak istemediğimi söylemiştim. Kesin bana diyor.
Değil işte, @uintptr öyle biri değil. Burada anlatmayayım, kendisi isterse anlatır.
Tamam o zaman.
Beni de alınnnn
Sizden doğrudan bahsettiğim yerleri değiştirdim. Attığım bir iftira varsa -ki var- özürlerimi sunarım, hakkınızı helal edin.Techolay Slander V5'de varsam beni kaldırır mısınız? Bulunmak istemiyorum, teşekkür ederim.
Uzun hikaye ama eninde sonunda attım yani. Düzelt butonunu kullanmakla suçladım falan...
Uzun hikaye ama eninde sonunda attım yani. Düzelt butonunu kullanmakla suçladım falan...
@Kedicik bahsettigi olay bu mu?
Moderasyonun sildiği bir profil mesajında da atmıştım iftira. Aşağıdaki rapor ondan geliyor olabilir demiştim.
Planlanmıyor: Moderasyonun "Düzelt" tuşunu kullanması yasaklanmalı
Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Ne zaman gelecek bu arada hocam?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi