- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Böyle bir şeyle uğraşmak bile yeterince saçma değil mi?Kapatması zor değil hatta ayarlarda özel DNS ayarları olduğu için rahatlıkla uygulama içi reklamlarda kapanıyor. Onun dışında ev ürünlerinde kamera ve robot süpürgeden oldukça memnunum.
MagSafe kaç kişi gördün kullanan? Uygun fiyatlı modele koymamakla akıllılık etmiş Apple. Buna gereksiz yere AR-GE ve masraf harcamaya gerek yok.MagSafe'i bile olmayan bir telefona 40 bin küsur liramı veremem kusura bakmasın kimse. iPhone 11 mi bu MagSafe yok?
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Böyle bir şeyle uğraşmak bile yeterince saçma değil mi?
Ananın karnından MagSafe ile doğdun sanki. MagSafe kaç kişi gördün kullanan? Uygun fiyatlı modele koymamakla akıllılık etmiş Apple. Buna gereksiz yere ar-ge ve masraf harcamaya gerek yok.
Uğraşmıyorsun ki? Telefonda nasıl Wi-Fi'ya giriyorsan bunda da tek tuşla yine hallediyorsun. DNS olayını oyunlarda reklamlı ödülleri falan kapatmak için söyledim o da zaten yine tek tuşla yapılabiliyor peki IOS'da bu durumu tek tuşla kapatabilir misin? Açıkçası şu an Android sektöründe de yavaş yavaş içine kapalı bir sisteme geçiliyor fakat ben buna karşıyım.
Çekirdekten gizliden gizliye kısıp bilmeyen kullanıcılar için aynı isimle yutturuyorlar
Zaten Apple'a para verip de teknolojiden anlayan 3 tane falan insan vardır toplasan.
Böyle bir şeyle uğraşmak bile yeterince saçma değil mi?
Ananın karnından MagSafe ile doğdun sanki. MagSafe kaç kişi gördün kullanan? Uygun fiyatlı modele koymamakla akıllılık etmiş Apple. Buna gereksiz yere ar-ge ve masraf harcamaya gerek yok.
15W kablosuz şarj mıknatıslı şarj? Ben şahsen kullanırdım bu özelliği. Bu arada aşırı haklısınız kesinlikle uygun fiyatlı bir model. Ayrıca azıcık araştırmışsanız 16e modellerinin stok sıkıntısı yaşamadığını öğrenirsiniz. Bu stok hayli hayli var demek. Demek ki at gözlüğü takan 60 Hz sevdalısı Apple telefon almak isteyenler bu telefonu es geçti. Ben bile bu telefonu almayı düşünüyordum fakat kısılmış işlemci ve çok kötü fiyatlandırma politikası sebebiyle vazgeçtim.
erdym
Üstün
15W kablosuz şarj mıknatıslı şarj? Ben şahsen kullanırdım bu özelliği. Bu arada aşırı haklısınız kesinlikle uygun fiyatlı bir model. Ayrıca azıcık araştırmışsanız 16e modellerinin stok sıkıntısı yaşamadığını öğrenirsiniz. Bu stok hayli hayli var demek. Demek ki at gözlüğü takan 60 Hz sevdalısı Apple telefon almak isteyenler bu telefonu es geçti. Ben bile bu telefonu almayı düşünüyordum fakat kısılmış işlemci ve çok kötü fiyatlandırma politikası sebebiyle vazgeçtim.
Apple bu kadar ucuz bir şeyi 40 binlik telefona eklemeyecek kadar cimri bir firma olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Diş fırçamda bile kablosuz şarj var...
Elma ısıran
Üstün
iOS'ta bunu tek tuşla yapabilir misin yanlış soru. Ama doğru cevap şu: iOS'ta bunu yapmaya ihtiyaç duymazsın.Uğraşmıyorsun ki? Telefonda nasıl Wi-Fi'ya giriyorsan bunda da tek tuşla yine hallediyorsun. DNS olayını oyunlarda reklamlı ödülleri falan kapatmak için söyledim o da zaten yine tek tuşla yapılabiliyor peki IOS'da bu durumu tek tuşla kapatabilir misin? Açıkçası şu an Android sektöründe de yavaş yavaş içine kapalı bir sisteme geçiliyor fakat ben buna karşıyım.
120 Hz isteyenler için de iPhone'lar mevcut. iPhone 60 Hz algınız yanlış.15W kablosuz şarj mıknatıslı şarj? Ben şahsen kullanırdım bu özelliği. Bu arada aşırı haklısınız kesinlikle uygun fiyatlı bir model. Ayrıca azıcık araştırmışsanız 16e modellerinin stok sıkıntısı yaşamadığını öğrenirsiniz. Bu stok hayli hayli var demek. Demek ki at gözlüğü takan 60 Hz sevdalısı Apple telefon almak isteyenler bu telefonu es geçti. Ben bile bu telefonu almayı düşünüyordum fakat kısılmış işlemci ve çok kötü fiyatlandırma politikası sebebiyle vazgeçtim.
Ayrıca ne? Kısılmış işlemci, haha. Apple, Pro Max modeller varken 40bin liralık telefonda sana dünyanın en güçlü işlemcisini vermeyecekti değil mi? Bunu iPhone 16e tanıtılmadan önce de biliyorduk. Hatta hepimiz SE 4 bekliyorduk da Apple senin gibi fakirlere 16e gibi güçlü bir telefonu layık gördü. Şükretmelisin.
Kısıtlanmış dediğin işlemci çoğu amiral gemisini cebinden çıkartır. Sanki 3310 çıkardı Apple. Abartın iyice.
Git diş fırçanla iOS ekosistemine dahil ol o zaman. Ne diyeyim...Apple bu kadar ucuz bir şeyi 40 binlik telefona eklemeyecek kadar cimri bir firma olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Diş fırçamda bile kablosuz şarj var...
Son düzenleme:
erdym
Üstün
iOS'ta bunu tek tuşla yapabilir misin yanlış soru. Ama doğru cevap şu: iOS'ta bunu yapmaya ihtiyaç duymazsın.
120 Hz isteyenler için de iPhone'lar mevcut. iPhone 60 Hz algınız yanlış.
Ayrıca ne? Kısılmış işlemci, haha. Apple, Pro Max modeller varken 40bin liralık telefonda sana dünyanın en güçlü işlemcisini vermeyecekti değil mi? Bunu iPhone 16e tanıtılmadan önce de biliyorduk. Hatta hepimiz SE 4 bekliyorduk da Apple senin gibi fakirlere 16e gibi güçlü bir telefonu layık gördü. Şükretmelisin.
Kısıtlanmış dediğin işlemci çoğu amiral gemisini cebinden çıkartır. Sanki 3310 çıkardı Apple. Abartın iyice.
IOS'ta oyunlar da veya uygulamalarda reklam yok mu? Neden ihtiyaç duymayayım ki? Bakın tekrar söylüyorum Apple'ın kendi uygulamarında demiyorum bu özellik genel olarak bütün uygulamalarda reklamları engelliyor. Ayrıca karşındakine çok ön yargılı davranıyorsun fanboyluk yapacağım diye gidip te insanları aşağılamayı bırakmanı tavsiye ederim kimse seni kişiliğinden veya durumundan vurmuyor farkındaysan.
Ayrıca SE 4 bende bekliyordum fakat bunun önceki SE fiyat sisteminde gelmesini bekliyordum Apple SE cihazlarda ana modele sabit bir oranla hep fiyatı tuttu fakat bunda fiyat çok daha yüksek. Ayrıca emin ol 40 bin TL'ye gayet de güçlü cihazlar var hem kamera paketi konusunda hem işlemci konusunda hem de ekran konusunda. Gerçi kamera paketi dedik fakat 16E'deki kameraya paket demeye ne gerek var o da düşündürüyor kolsuz PlayStation almaktan farkı yok. 40 bin TL bandında bir cihazın sırf ana seriden düşük olsun diye en ufak inciğini boncuğunu kısması sorun değil ama bu konudan vurmak sorun mu? Fanboyluğa gerek yok yeri geldi mi Xiaomi veya Samsung'un bile anasına sövmüşlüğüm vardır ama Apple'da masum değil.
Dediklerimi tarafsız düşünmeni tavsiye ederim kimse marka kötüleme çabasında değil Apple bazı ürünlerinde gerçekten başarılı fakat bence bu ürün evet kronik sorun gibi şeyleri yok fakat basit bir konumda.
S25 serisi değildir bence bu senenin en iyi telefonu.
erdym
Üstün
Git diş fırçanla iOS ekosistemine dahil ol o zaman. Ne diyeyim...
Emin ol diş fırçam ekosisteme bağlanıyor o konuda rahat ol, uygulaması var. Şimdi o kadar yazdıklarımdan sonra bu cümlemden vurmaya çalışırsın diye baştan düzenlememi yapayım ekosistemin ne olduğunu biliyorum ironiyi anlarsınız diye de umuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-