Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Steam ama bir tık pahalı. Ama bunun suçlusu da Steam değil.
Shock Blast
Uzman
Fiyatlar aynıysa Steam.Fiyatlar, destek, ara yüz gibi genel olarak hangi platformu daha iyi buluyorsunuz? Sadece bir tanesine mi bağlısınız yoksa birden fazlasını kullanıyor musunuz?
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Kesinlikle Steam, çünkü aradığınız oyunların çoğu burada mevcut.
barishizm
Yetkin
Oyun oynamanın dışında boş boş gezinebileceğin, insanlarla tartışabileceğin, yayın izleyebileceğin, haber okuyabileceğin hatta insanların artworklerini bile inceleyebileceğin tek platform. Steam haricinde hiçbir uygulama ben bir platformdayım ve burda takılabiliyorum hissiyatını uyandırmıyor maalesef.
Steam'den başkası yalan. Steam iktidardır.Oyun oynamanın dışında boş boş gezinebileceğin, insanlarla tartışabileceğin, yayın izleyebileceğin, haber okuyabileceğin hatta insanların artworklerini bile inceleyebileceğin tek platform. Steam haricinde hiçbir uygulama ben bir platformdayım ve burda takılabiliyorum hissiyatını uyandırmıyor maalesef.
Bu konuda PC için tartışmanın dahi gereksiz olduğu kanaatindeyim.
@Ehwenisher, herhangi bir tartışma yok 
Ekonomi kötü olmasına rağmen elimden geldiğince Steam üzerinden alışveriş yaparım. Epic üzerinden oyun oynadığında sanki korsan oyun oynuyorum hissiyatı var yoksa sorun değil benim için.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-