Eskiden forum yavaştı ve sunucu çökmesi oluyordu. Ama şimdi çok hızlı ve yapılan eklentilerle site çok güzel görünüyor. Elinize sağlık forumun gelişimini çok beğendim. 1 yılda forumun bu durumlara geleceğini düşünmemiştim şahsen.
Hem tartışalım bu konu hakkında. Sizce forumda gelişim var mı?
Eskiden forum yavaştı ve sunucu çökmesi oluyordu ama şimdi çok hızlı ve yapılan eklentilerle site çok güzel görünüyor. Elinize sağlık forumun gelişimini çok beğendim. 1 yılda forumun bu durumlara geleceğini düşünmemiştim şahsen.
Hem tartışalım bu konu hakkında. Sizce forumda gelişim var mı?
@Aakons, hocam ne zaman eklendi veya hep var mıydı bilmiyorum fakat karanlık temasının olması çok iyi bence. Diğer forumlarda hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. (Türk forumlarda)
@Aakons, hocam ne zaman eklendi veya hep var mıydı bilmiyorum fakat karanlık temasının olması çok iyi bence. Diğer forumlarda hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. (Türk forumlarda)
Unutulması normal. Adamlar işletim sistemi+ tarayıcı tespit sistemi yapmak istemişler ama @Hasan Merkit hocanın yaptığının yanına bile yaklaşamamışlar. Ayrıca oradaki insanlarında iPad 10> Tab S9 diyecek kadar bilgili(!) insanlar.
Unutulması normal. Adamlar işletim sistemi+tarayıcı tespit sistemi yapmak istemişler ama @Hasan Merkit hocanın yaptığının yanına bile yaklaşmamışlar. Ayrıca oradaki insanlarında iPad 10>tab S9 diyecek kadar bilgili(!) insanlar.
Unutulması normal. Adamlar işletim sistemi+ tarayıcı tespit sistemi yapmak istemişler ama @Hasan Merkit hocanın yaptığının yanına bile yaklaşamamışlar. Ayrıca oradaki insanlarında iPad 10> Tab S9 diyecek kadar bilgili(!) insanlar.